Icerige atla
Extraloob

rapidshare hakkında

· 8 Yanıt · 1.4K görüntüleme
R
renklibere OP ⭐ 19y
ben bu rapidten üyelik linke tıklıyorum premium diyorum ve bana 8 9 tane farklı download secenekleri veriyor ve ben herseferinde level 3 ten indiriyorum bu kadar fazla secenek olmasının sebebi nedir ? ve hangisi daha seri download yapar ? şimdiden teşekkurler
8 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
Vallahi benden söylemesi. "Cogent" i Tek geçerim. Ama 2. seçenek olarak yani multi download yaptığımda Teleglobe da uygundur.
R
renklibere OP ⭐ 19y
eywallah ilgilendiğin için
T
TitusPullo ⭐ 19y
mühim değil kardeşim. Cogent 100+ ile indiriyor.Normalde bi film indirirken, ortalama 500 mb ve üstünde ki dwnloadları aynı anda açıyorum 5 part halinde rahatlıkla aynı anda iniyor sadece cogent üstelik.
R
renklibere OP ⭐ 19y
eywallah peki benim öğrenmek istediğim aslında bunların ne oldukları sunucumu bunlar farklı farklı sunucular mı oluyorlar yüklenme esnasında kullanıcılar için yapılmış bişeymidir
T
TitusPullo ⭐ 19y
Farklı olmasının sebebi ; biliyosun ki Rapid in çok büyük bir müşteri ağı var.Binlerce insan aynı anda aynı sunucuya yüklenirse ne olacağını tahmin edebiliyosunuz. Bu yüzden müşteri yoğunluğunu azaltmak için farklı farklı sunucular kullanmaktalar.
R
renklibere OP ⭐ 19y
saolsın ares düşündüğüm gibiymiş beni bilgilendirdin eywallah
J
Jigsaw ⭐ 19y
Rapidshare zaten otomatik olarak en boş ve rahat sunucuyu seçili getiriyor.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: