ben bu rapidten üyelik linke tıklıyorum premium diyorum ve bana 8 9 tane farklı download secenekleri veriyor ve ben herseferinde level 3 ten indiriyorum bu kadar fazla secenek olmasının sebebi nedir ? ve hangisi daha seri download yapar ? şimdiden teşekkurler
rapidshare hakkında
· 8 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
T
TitusPullo
⭐ 19y
Vallahi benden söylemesi. "Cogent" i Tek geçerim. Ama 2. seçenek olarak yani multi download yaptığımda Teleglobe da uygundur.
eywallah ilgilendiğin için
T
TitusPullo
⭐ 19y
mühim değil kardeşim. Cogent 100+ ile indiriyor.Normalde bi film indirirken, ortalama 500 mb ve üstünde ki dwnloadları aynı anda açıyorum 5 part halinde rahatlıkla aynı anda iniyor sadece cogent üstelik.
eywallah peki benim öğrenmek istediğim aslında bunların ne oldukları sunucumu bunlar farklı farklı sunucular mı oluyorlar yüklenme esnasında kullanıcılar için yapılmış bişeymidir
T
TitusPullo
⭐ 19y
Farklı olmasının sebebi ; biliyosun ki Rapid in çok büyük bir müşteri ağı var.Binlerce insan aynı anda aynı sunucuya yüklenirse ne olacağını tahmin edebiliyosunuz. Bu yüzden müşteri yoğunluğunu azaltmak için farklı farklı sunucular kullanmaktalar.
saolsın ares düşündüğüm gibiymiş beni bilgilendirdin eywallah
Rapidshare zaten otomatik olarak en boş ve rahat sunucuyu seçili getiriyor.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap