Icerige atla
Extraloob

Rapid-Share Hesabı

· 11 Yanıt · 1.0K görüntüleme
L
larkessa OP ⭐ 19y
Merhaba arkadaşlar lost sezon 1 i rapidden modeme en az 50 kez reset ata ata indirdim sezon 2 yi izlemeye başlayacağım ancak yine bu duruma düşmek istemiyorum o yüzden 1 günlüğüne rapid pre hesabı istiyorum sizlerden.Günlük 10 gb düşüyor sanırım 1 kullanıcıya bunun ancak 3 gb ını kullanacağım.Güvenmeniz konusunda elimden birşey gelmez güvenmenizi sağlamak için ancak cep tel vs verebilirim.Sizden rica ediyorum çünkü gerçekten her part için res atmak çok sıkıyor insanı

not : eğer karşılığında birşey gerekiyorsa bir miktar avea kontor verebilirim başkada elimden birşey gelmez 😞

şimdiden teşekkürler
11 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
emule diye birşey var duydun mu zannımca duymadın lütfen onu kur, veya torrent dosyaları var azerus gibi programlarla çalışır ve indirmeye yarar film için rapid değil bu saydığım programlar kullanılır bu sorularıda pc donanım yazılım bölümünde sor yardımcı olurlar.
D
DaWixed ⭐ 19y
Emule'de mutlaka bulabilirsin ama server'a baglanması şans meselesi 😊 ya hemen baglanıyo ya da baglanamıyo
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Emule'de mutlaka bulabilirsin ama server'a baglanması şans meselesi 😊 ya hemen baglanıyo ya da baglanamıyo

bende böyle bir sorun yok enteresan 🙄
T
Torquel ⭐ 19y
US downloader die bi program vardi galiba.O kedni modeme ress atıp dwm edıyodu.
M
Midbroke ⭐ 18y

viewtopic.php?f=207&t=66141
Arkadaşın söylediği program bu . Dosyayı C:/ ye çıkar ondan sonra aç programı linkleri kopyala teker teker indirir.
J
jumper ⭐ 19y

Arkadaşın söylediği program bu . Dosyayı C:/ ye çıkar ondan sonra aç programı linkleri kopyala teker teker indirir.

peki bişey sorcam bu program image code leri hallede biliyomu
M
Midbroke ⭐ 18y

peki bişey sorcam bu program image code leri hallede biliyomu

Ben image kodları kalktı diye biliyorum 😄 Ben sadece linkleri kopyalıyorum kendi indiriyor hepsini teker teker 😈
J
jumper ⭐ 19y
yoo kalkmadılar bazılarında cıkıyo
M
Midbroke ⭐ 18y
yoo kalkmadılar bazılarında cıkıyo

sen programı indir güncellemesini yaptır kendisi indiriyor prog 1 part bitince digerine geciyor 1 dk sayıyor indiriyor 😈
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y
rapid com da kalktı image codlar .de ws.lerde dwm ediyor...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: