Rap ve Rapin Üstadı
· 47 Yanıt · 3.8K görüntüleme 0 okuyor
47 Yanıt
rap saçmalığı
rap saçmalığı
Rap saçmaysa öteki müziklerin doğması günahtır sanırım 😊 Amaçsız bir sanatı Rap amaç haline getirdi unutmayalım.
rap saçmalığı
Rap saçmaysa öteki müziklerin doğması günahtır sanırım 😊 Amaçsız bir sanatı Rap amaç haline getirdi unutmayalım.
tercih 👍
🤝
🤝
o yüzden benim için saçmalık savunmana gerek yok sen ceza yada sağda solda yow yow diyen yada isyannnkarrr rapppppp diye bağıranlardan değilsen 😜
Sözleride paylaşsana bi
O zaman sen şuan eski üstatlarada laf ediyorsun 😊 Neyzen teyfik vb 😊 Ama şunu söyleyebilirim ki bizim ölümüz sanırım diğer müzik türlerini yok eder. 🍺
Sana gelsin bro..Son verseyi iyi dinleyin 😊 🙄
Sana gelsin bro..Son verseyi iyi dinleyin 😊 🙄
başlıgı gorunce benı cagırıyorsunuz sandım . yanlış alarm.
Aybenin ismi. Rap ile aynı cümlede geçmemeli. O yüzden cümlemin ortasında bir nokta var.
Lise dönemindeyken dinlerdim. Şimdi saçma geliyor. Ama dinleyenede - söyleyenede saygım sonsuz ❤️
Sagopanın ismi geçmeli dimi? makara: makara:
Ben demedim valla hiç kullanmadım kastetmedim 😊
Bu anlamsız şeyi dinleyip cosmuşsun o coskuyla konu açmışsın. Herkesin dinlediği kendine süper gelir önemli olan süreklilik kararlılık. Sende bikaç pm önceki arkadaş gibi " önceleri dinliyodum şimdi saçma geliyo" demede...
Bu anlamsız şeyi dinleyip cosmuşsun o coskuyla konu açmışsın. Herkesin dinlediği kendine süper gelir önemli olan süreklilik kararlılık. Sende bikaç pm önceki arkadaş gibi " önceleri dinliyodum şimdi saçma geliyo" demede...
Sen beni sanırım 13-14 yaşında biri sandın coşkuyla konu açmak vs gibi öyle fantezilerim yok merak etme kendi beğendiğim her şarkıyı foruma atarım Rap dalında..Ekstra sana başka birşeyin cevabı sagopa dinleyerek nasıl bir egonu tatmin ediyorsan ki bilemem ne olduğunu fazla gaza gelip ceza ile duello atmak isteyeceksin utanmasan 😊 Son bir cümle daha sen hayatında "Kadıköy Acil" den birinin çocukça geliyor diye rapi bıraktığını duydunmu? :)
buralar erkek duydu herkesin dinlediğine saygı duymayı öğrenin ilk olarak hadi hayırlı akşamlar 😉
buralar erkek duydu herkesin dinlediğine saygı duymayı öğrenin ilk olarak hadi hayırlı akşamlar ;)
🍺
Dinlemiyorum, sevmiyorum dinleyen kişi gördüğümde uzak kalmaya çalışıyorum 😁
Dinlemiyorum, sevmiyorum dinleyen kişi gördüğümde uzak kalmaya çalışıyorum 😁
adamsın ensar 😁
Bro bare Rapin üstadı yazmasaydın yav.Rapin Üstadı kim herkes bilir.Bilmeyenlerinde imzama bakması yeterli 😄
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
Sahte evliyanın nickini görürüm oldum sanki :)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap