Icerige atla
Extraloob

Ram SLot sorunu.

· 16 Yanıt · 4.1K görüntüleme
J
Jaysean OP ⭐ 18y
Arkadaşlar benim bilgisayarımda 1gb ram vardı 1gb daha aldım ddr2 667mhz 2side ramler birbirine uyumlu fakat makina ramlerin birini okumuyor.ramleri 4 slotta'da denedim çalışıyor. ne slotlarda sorun var nede ramlerde 2 tane ram takınca birisini okumuyor xS
Ps:Single channel mode desteği war.
Ps2 Anakart Asrock 775 Dual -VSYTA
ps3 anakart daha 1 senelik ram aldıgım ve anakart aldıgım yer aynı adama götürdüm bilemicem falan dedi sepetledi garantiye yolla diyom yapamazlar diyor xS
16 Yanıt
V
volaris ⭐ 18y
valla baya karısık vista bide galiba ?
J
Jaysean OP ⭐ 18y
pc winxp sp3 anakartın markası Asrock 775 Dual -VSYTA diye geçiyor
J
Jaysean OP ⭐ 18y
Msjda'da belirttim ram slotlarındada sorun yok ramlerdede yerlerini değişince çalışıyor sonra 2sini birden satıp bütün 2gb aldım. ama 3 slot boşta duruyor onlarıda kullanmak istiyorum xS
J
Jaysean OP ⭐ 18y
up^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ramler sorun çıkartabilir, aynı marka aynı tip olmalı veya birbirleriyle uyumlu ramler olmalı.

1-3
2-4

bu şekilde takıp dene.
B
BoOoOS ⭐ 17y
Biosu bir güncelle derim.
F
F34RL3SS ⭐ 19y
slotların ikisi farklı renkte diger ikisi farklı renkte olması lazım.
ramlari aynı renkteki slotlara takıcaksın.
J
Jaysean OP ⭐ 18y
Biosu bir güncelle derim.

slotların ikisi farklı renkte diger ikisi farklı renkte olması lazım.
ramlari aynı renkteki slotlara takıcaksın.

1-Bios Güncellemeyi bilmiyorum yardımcı olurmusun
2-ddr 667 ve 800 ram slotları . 800 leri kullanıyorum ikisinide sarıya takıyorum.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
anakartın sitesine git driver bölümüne gir oradan bios update dosyasını indir sana orada nasıl yapacağını yazar çok basit işlem zati 1dk sürmüyor.
J
Jaysean OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
T
Turkw0rm ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

İyide sistem belleğinde 2gb ram yazıyor zaten
V
volkanka ⭐ 17y
Aynen 2gb ram yazıyor zaten???
J
Jaysean OP ⭐ 18y
Aynen 2gb ram yazıyor zaten???

o olay kapandı ^^ bütün 2gblık ram aldım onu kullanıyorum
bios güncellemeyi sormuştum o resimde 🕵️
B
BrKTrM ⭐ 17y
Arkadaşlar benim bilgisayarımda 1gb ram vardı 1gb daha aldım ddr2 667mhz 2side ramler birbirine uyumlu fakat makina ramlerin birini okumuyor.ramleri 4 slotta'da denedim çalışıyor. ne slotlarda sorun var nede ramlerde 2 tane ram takınca birisini okumuyor xS
Ps:Single channel mode desteği war.
Ps2 Anakart Asrock 775 Dual -VSYTA
ps3 anakart daha 1 senelik ram aldıgım ve anakart aldıgım yer aynı adama götürdüm bilemicem falan dedi sepetledi garantiye yolla diyom yapamazlar diyor xS

Bazen ramlerdeki Mhz farkı sorun yaratabilir. Biri 800 Mhz ise diğeride 800 Mhz olmalı. 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: