Icerige atla
Extraloob

ram özellikleri ile ilgili...

· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
ben ram in özelliklerini öğrenmek istiyorum.(sanırım ddr ama mhz sini nasıl öğrencem) birisi yardımcı olursa sevinirim bide bende 448mb ram yazıyor bunu 1 gb yapmak istersem ne kadar tutar şimdiden teşekkürler
13 Yanıt
J
Jigsaw ⭐ 19y
Everest isimli programla PC'nin kablolarındaki voltaj değerlerine kadar her şeyi öğrenebilirsin.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
everest isimli programı kurdun mu hiç sorun kalmayacak, herşeyi öğrenebileceksin.
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
ben pc den fazla anlamıyorum everest programını kurdum ram in özelliklerinde bellek hızı PC3200 (200 MHz) bu mu oluyor acaba mhz si?
J
Jigsaw ⭐ 19y
Evet. 200MHz'dir. PC'in kaç yıllık bu arada merak ettim? 200MHz RAM'lerin 5-6 yıl önce üretimi durmuş olması lazım. 😁
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
pc aslında çok eski deil 1,5 2 senelik ama pc den anlamayınca böle oluyor :evil: bu ram i 1 gb yapmak istersem ne kadar tutar bir fikrin var mı?
J
Jigsaw ⭐ 19y
pc aslında çok eski deil 1,5 2 senelik ama pc den anlamayınca böle oluyor :evil: bu ram i 1 gb yapmak istersem ne kadar tutar bir fikrin var mı?

RAM çok ucuz ve faydalı bir çözümdür. Bence eski RAM'lerini bilgisayarcına ver indirim karşılığında 200MHz gerçekten çok düşük.
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
saolasın gerçekten yardımcı oldun gönül diyor sat şu pc yi yenisini al ama alsamda nasıl birşey alacam bilmiyomki :? daha kendi pc min özelliklerinden anlamıyom 😢
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
pc 3200 ram 200 mhz olmaz orada tekil yazılır aslında o ramin pc 3200 400 mhz dir :?!!
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
extraloob ben iice baktım ama PC3200 200mhz yazıyor du sen eminmisin 200 mhz olmayacağına???
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
extraloob ben iice baktım ama PC3200 200mhz yazıyor du sen eminmisin 200 mhz olmayacağına???

rahat ol sen o 400 mhz 😉
J
Jigsaw ⭐ 19y

rahat ol sen o 400 mhz ;)

Anakartının Dual Channel özelliği kapalıysa 200MHz çalışabilir hacım. Ama bu ramin 400MHz olduğunu değiştirmez. :?
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
saolun beyler çok yardımcı oldunuz gerçekten teşekkürler ?!!!!!!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: