Türküye süper Ligin Güçlü Takımlarından Olan Besiktas Ve Fener Bahceye Disine Göre Rakip Ler geldi
Bu sene 1 puan Farkla Sampiyon Olan Zurich İn Rakibi Besiktas Besiktasın Disine Göre Rakbi Oldu Bu durumda Besiktasın elemeyi Gecme Sansı Fazlalastı...
29 Lig Sampiyonlugu bulunan Anderlecht Fenerbahceye Rakip Oldu Böylelikle Fenerbahcenin Kazanma Sansı fazla...
2 Takımada Basarılar Dilerim
Gazete gibi yazdım valla
Yazar:CaN_Ksk
Extralooba Saygılar
Rakip Zürich Rakip Anderlecht
· 25 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
Türküye süper Ligin Güçlü Takımlarından Olan Besiktas Ve Fener Bahceye Disine Göre Rakip Ler geldi
Bu sene 1 puan Farkla Sampiyon Olan Zurich İn Rakibi Besiktas Besiktasın Disine Göre Rakbi Oldu Bu durumda Besiktasın elemeyi Gecme Sansı Fazlalastı...
29 Lig Sampiyonlugu bulunan Anderlecht Fenerbahceye Rakip Oldu Böylelikle Fenerbahcenin Elmeyi gecerek Direk Katılma Sansı Fazlalastı...
Gazete gibi yazdım valla
Extralooba Saygılar
fenerbahçenin elemeyi gecerek direk katılma sansı nasıl fazlalastı Question
gazete degilm ben ne yapıım bilgilendireyim deidm elimden bu geldi
Anderlecht i yenerik biz yhaaa Cool detective
İnsallah
anderlecht ide yenemiceksek hiç katılmayalım zaten şampiyonlar ligine
S
StarkDrache
⭐ 19y
Beşiktaş Forever Exclamation Exclamation Exclamation
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Beşiktaş Bir Gerilanın Hayata İtirazıdır,
Susarsa Çatışma , Konuşursa Savaş ,
Yazarsa Destan , Severse Devrim Olur .
SİNCE1903
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Beşiktaş Bir Gerilanın Hayata İtirazıdır,
Susarsa Çatışma , Konuşursa Savaş ,
Yazarsa Destan , Severse Devrim Olur .
SİNCE1903
Lütfen Populistlik yapmayaLımm Wink
S
StarkDrache
⭐ 19y
gaza geldim Mr. Green
gaza geldim Mr. Green
Avrupa Konusunda hiç bi zaMan sadece şahsi fikirLerimi düşünmedim her zMn iÇin türk takıMlarınn kazanmasını isTedim 100 yıLLk bi çarpışma olsa biLee kahvekeyfi Wink
beşiktaş ilk önce FC Sheriff'i, 8 Ağustos'ta deplasmanda oynanacak eğer bir üste çıkarsa senin dediğin takımla oynayacak amabjk bi halt yiyemez 8 ağustosta yenilecek Twisted Evil Twisted Evil
29 Lig Sampiyonlugu bulunan Anderlecht Fenerbahceye Rakip Oldu Böylelikle Fenerbahcenin Kazanma Sansı fazla...
Gazete gibi yazdım valla
Extralooba Saygılar
R
Rahatsizim
⭐ 19y
şerif mi neyse onu deplasmanda rahat alırız. zürich'i de geçer gruplara kalırız. ama fener geçen sene kiev'e elendiği gibi anderlecht'e de elenmesin de.. Very Happy
Galatasaray Haberlerini de beklerim..
GaLaTaSaRaY Forever !!
GaLaTaSaRaY Forever !!
S
StarkDrache
⭐ 19y
beşiktaş ilk önce FC Sheriff'i, 8 Ağustos'ta deplasmanda oynanacak eğer bir üste çıkarsa senin dediğin takımla oynayacak amabjk bi halt yiyemez 8 ağustosta yenilecek Twisted Evil Twisted Evil
Gazete gibi yazdım valla
Extralooba Saygılar
Sen Öyle San Exclamation
inşallah pacıfıkte değilsindir
Gazete gibi yazdım valla
Extralooba Saygılar
Sen Öyle San Exclamation
Very Happy koptumm Mr. Green ForEveR GalataSaray
her zman için antİstanbuL ama söz konusu avrupa we hayati önem ta$ıyo bu kar$ıLa$maLar üLke puanı açısından tüm takımLarımıza ba$arıLar
antİstanbuL...
antİstanbuL...
beşıktaşıma ınanıyorum kazanacak
bütün takımlarımızın işi bence çok zor en zoru ise FB'nin umarım bir üst tura geçeriz tek forvetle bu olacak iş değil ya izleyip göreceğiz bakalım.
walla extra ben Gsliyim ama gene dünkü maçta 86. dakkada balına attınız Golü umarım iyi bir forvet bulursunuz Cool Laughing
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap