Icerige atla
Extraloob

R6002 Hatası.. Acil!

· 15 Yanıt · 6.0K görüntüleme
B
berkozalp OP ⭐ 19y
Beyler R6002 hatası alıyorum Silkroad a girerken.
Vista Ve Xp Ye Format Attığım Halde Brakmadı Bu Hata Beni

Runtime Hatasıdır.!

Hatanın Tam Yazımı
-"R6002 - Floating point support not loaded"

Aynı hata Wowdada var ...

Oyunu Silip Kurmak Bir Çözüm Olmadı ... 1 2 gere girdikten sonra aynı hatayı gene aldım...
15 Yanıt
B
berkozalp OP ⭐ 19y
Up Up
B
berkozalp OP ⭐ 19y
Lütfen Bakarmısınız !!!
T
tunc12 ⭐ 18y
aynı sorun bendede var nedeni hakında bilgisi olan yardım edebilirmi LÜTFEN !!!!!
D
darknes1 ⭐ 17y
Arkadaşlar Aynı Sorun Malesef Bendede Var Herşeyi Denedim Olmuyor :!!&%&! :!!&%&!

Lütfen Yardım 🙏
D
deneysel ⭐ 18y
evet bende herşeyi denedim düzelmiyor format attım oyunu yükledim..bi kere girip oynuyorum ikinciye giremiyorum bu hatayı veriyor.visual c++ 2005 frame network ta yükledim düzelmiyor
R
framework deneyin birde arkadaşlar...son srümü 3.5 bildiğim kadarıyyla, nerden bulacaım diosanız googla tam olarak .Net Framework 3.5 yzın ilk linke tıklayın
Umarım sorununuz Çözülür..
D
Desmond ⭐ 18y
Bildiği kadarıyla Win32.Parite.A/B/C isimli virus bu tür hataya sebebiyet veriyordu. Virus hafızaya yerleşerek exe ve dll dosyalarını etkiliyor. Ne olur ne olmaz PCni bir baştan antivürüs programıyla taratmanı öneriyorum.
Eğer PCnde bu virüsü bulursan temizle aracı şu adraste;
http://www.bitdefender.com/VIRUS-1000025-en--Win32.Parite.A-B-C.html

Eğer Pcnizde virüs yoksa C++ bileşenlerini aşağıda linkten yeniden yüklemek sorunu çözebilir.
http://download.microsoft.com/download/vc60pro/update/1/w9xnt4/en-us/vc6redistsetup_enu.exe

Alternatif başka bir çözüm;

Çalıştır'a basıp "msconfig" yazıyoruz ve enter'lıyoruz.

1. Seçmeli Başlangıç'ı seçiyoruz.
2. Başlangıç öğelerini yükle seçeneğini kaldırıyoruz.
3. Tamam deyip bilgisayara reset atıyoruz.
E
enest ⭐ 17y
sorun cözülür mü
A
Aelebra ⭐ 17y
arkadaşlar bu virüsten kurtulmanın 2 yolu var...
1. yol: bilgisayarı çöpe atmak
2. yol: c ve d ye (yane komple) format atmak gerekiyor.
başka yolların hepsi hurafe duyrulur( 3 gündür bütün forumlara gırdım her yolu denedım OLMADI.kaspersky ve benzerı antivürüs programların kulanılmasına izin vermıyo virüs) bu arada bende defrezee var ve virüs nasıl bulaştı anlamış değilim
S
snnxp ⭐ 17y
teşekürlerrr
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
arkadaşlar bu virüsten kurtulmanın 2 yolu var...
1. yol: bilgisayarı çöpe atmak
2. yol: c ve d ye (yane komple) format atmak gerekiyor.
başka yolların hepsi hurafe duyrulur( 3 gündür bütün forumlara gırdım her yolu denedım OLMADI.kaspersky ve benzerı antivürüs programların kulanılmasına izin vermıyo virüs) bu arada bende defrezee var ve virüs nasıl bulaştı anlamış değilim

deepfreze %100 koruyabilirmi sandın 😉 onu atlatan çok virus var 👍
B
babukan ⭐ 16y
format mı diyorsunuz yani format ile girebilirmiyiz ki oyun :S ?
U
Uranos ⭐ 15y
çöpe atmaya ne gerek var? harddıskı Deıstır Yeter ... Daha Sonra Oyunu Tekrar Yukle Ve Keyfıne Bak ... Bendede Vardı Aynı Sorun Ve Bu Yöntemle Çözdüm . Tavsiye ederm
X
x-iron ⭐ 19y
Para bol saçalım aynı cem yılmaz 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: