M mehmet222 OP ⭐ 16y 15 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #2 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mehmet222 OP ⭐ 16y 15 yil once #3 fenaa 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 15 yil once #4 CR7 yi geçen tüpcüyle görmüşler al beni derken ahahah makara: [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mehmet222 OP ⭐ 16y 15 yil once #5 CR7 yi geçen tüpcüyle görmüşler al beni derken ahahah makara:CR7 noel tatilini istanbul da geçirince real mardin ekibi hemen harekete geçmiş 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 15 yil once #6 cr7 nereye gelmesin yabancı sınırı dolu 😜ya cidden bugün süperdi havaalanı karşılaması falan 2 saat tv başında bekledim birde basket maçını alsaydık süper olacaktı ama 71-73 bitti oda 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil