http://maxtravian.eu.nu/anmelden.php
10000x Server Hızı
7500x Asker Hızı
Her Gün TOP10 Sıfırlama
Piyasadaki En Bugsuz Files ve 7/24 Online 😘 😘 😘
http://maxtravian.eu.nu/anmelden.php
PVP SERVER
· 11 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Server süper arkadaşlar, bug yok sadece türkçe karakterlerde problem var. redface
PM:Lordzek
PM:Lordzek
MaxTravian PVP Server\'a Hoşgeldiniz.
Server 7/24 online olup Önemli Olan bütün Buglar giderilmiş..
Piyasadaki en iyi scriptle kurulmuştur..TOP10 SİSTEMİMİZ Her Gün Sıfırlanacaktır Hata Almanız Durumunda MissDurLinq \' e mesaj atarak veyada [email protected]\'dan bana ulaşabilirsiniz...
» Go to my villageMaxTravian PVP Server\'a Hoşgeldiniz.
Piyasadaki en iyi scriptle kurulmuştur..TOP10 SİSTEMİMİZ Her Gün Sıfırlanacaktır Hata Almanız Durumunda MissDurLinq \' e mesaj atarak veyada [email protected]\'dan bana ulaşabilirsiniz...
» Go to my village
Bu hatanın sebebi nedir? Go to my village tıklıyorum hep bu yazı çıkyıyor karşıma.
» Go to my villageMaxTravian PVP Server\'a Hoşgeldiniz.
» Go to my village
Bu hatanın sebebi nedir? Go to my village tıklıyorum hep bu yazı çıkyıyor karşıma.
türkçe karakter düzeltmeyi bilmiyorsanız halledebilirim
Warning: filemtime() [function.filemtime]: stat failed for GameEngine/Prevention/settlers.txt in /data/multiserv/users/712249/projects/1730599/www/GameEngine/Automation.php on line 125
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /data/multiserv/users/712249/projects/1730599/www/GameEngine/Automation.php:125) in /data/multiserv/users/712249/projects/1730599/www/GameEngine/Session.php on line 40
Oynadıkça buglar çıkıyor...
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /data/multiserv/users/712249/projects/1730599/www/GameEngine/Automation.php:125) in /data/multiserv/users/712249/projects/1730599/www/GameEngine/Session.php on line 40
Oynadıkça buglar çıkıyor...
mysql hatası veriyor server
NWO kurulmuştur
Pm:Lordzek redface
Pm:Lordzek redface
Örgütlenme süper beyler...
ilk saldırı benden lord a geldi sonra millet açıldı :d
kolay gelsin herkese 😊
kolay gelsin herkese 😊

ilk saldırı benden lord a geldi sonra millet açıldı :d
kolay gelsin herkese :)
Ya aslında ilk ben saldırıcaktım ama saldıramıyordm paso hata veriyor sinir oldum.
oyun çöküyor normaldir script tamamlandıgında bi sorun olmaz ama tr karakter sorununu halletsin scripti indiricem birazdan söylerim nasıl yapıcagını.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
CLSro Pvp ServeR-Silkroad Pvp'ye adını weren Pvp Server Bu:) 1-99 Server / Kalıcı ve Editsiz Server Listesi 2021 / YENİ PVP SERVER 2021 Yeni Pvp Serverler 2021 - Metin2 Pvp Server WitchMt2 21 Mayıs'ta Açılıyor ! FersahMt2.com |1-99 Emek Pvp Server |11 Ocak 2020 Cumartesi Günü 21:00'da| Açılıyor. Uzun Ömürlü ve Kalıcı Server Sizlerle ! AnathemaSro Online - 120 Cap Pvp Server ve 120 Cap Emek Server !