Icerige atla
Extraloob

Pvp mi yapıyorlar?

· 19 Yanıt · 1.2K görüntüleme
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y

🎅
19 Yanıt
R
revelotion ⭐ 17y
olabilir ama bugün biri daha bunu koymuştu saklambaç oynuolar demişti o daha akla yatkın 😁
I
😜
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y
evet biri benden önce açmış hatta konu altlara kadar yuvarlanmış ondan göremedim 😄
C
chipshajen ⭐ 17y
olabilir ama bugün biri daha bunu koymuştu saklambaç oynuolar demişti o daha akla yatkın 😁

lanet olsun işte o benim :D:D
T
pwp mi yok artık.. bence gm ayşeyle gm osman mercimegi fırına veriyolar sanal ortamdaa :xDDD 😆 😜 yoksa neden sadece 2 kişi olsunlar demi...
T
Tengrİ ⭐ 19y
rahat bırakın adamları hep sizmi oynucaksınız 😄
C
chipshajen ⭐ 17y
pwp mi yok artık.. bence gm ayşeyle gm osman mercimegi fırına veriyolar sanal ortamdaa :xDDD 😆 😜 yoksa neden sadece 2 kişi olsunlar demi...

özellikle 2 yanlız 😊
B
BurdurLee ⭐ 18y

özellikle 2 yanlız :)
B
bahairis ⭐ 17y
xian serveri balllı server en çok sun düşen server bence joymax kurucusunun torunları orda oynuyor adamlar 90+10 basmış hemen suna +10 geçtik sunda yok bizde sunuda geçtik +10 da yok oasis'te :S
Q
Quater ⭐ 18y
xian serveri balllı server en çok sun düşen server bence joymax kurucusunun torunları orda oynuyor adamlar 90+10 basmış hemen suna +10 geçtik sunda yok bizde sunuda geçtik +10 da yok oasis'te :S

Lol gmnın kardesı oynuo o serverda 🍿
S
😜
D
desTibaa ` ⭐ 17y
haha 😄
I
idiottt ⭐ 17y
lag olmasın die yapmışlardır :P:P:P:P
S
svs58 ⭐ 18y
aynısını gördüm bende garibime gitti xD kesin ebelemeç oynuyolar xDD
G
Belliki GM'lerin canı sıkılmış fantezi yapmışlar 😄
L
P
PquLex'B ⭐ 18y
😄 ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: