Ben punk neden süresiz banlandığımı söylermisiniz?
Punk
· 19 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Boşver. 👋
Boşver. 👋
sen banlanmıştın cicioe2 millet sana kinini kusmuştu sen nasıl geri döndün be summer5:
Boşver. 👋
Sen sus bakayım 2 dakika yetkililerden cevap bekliyorum ben.
Boşver. 👋
sen banlanmıştın cicioe2 millet sana kinini kusmuştu sen nasıl geri döndün be summer5:
beni sevenlerde ortaya çıkmıştı banlanmamın sebebi gereksizdi Okan abide zate söyledi ayriyetten sen benim nickimi alan şu jutenya bebesi neden herşeye sazan gibi atlıyorsun . Çekememezlik var sende . Zszcde o kadar paylaşım yaptık işinize yaradı sağol fırat diye peşimden düşmüyordunuz ... Uzatma istersen ! 🙄
Sacma nese bu arada bu nicki geri...zek.. kuzenim açmış nese konuyu saptırmayalım
Up
J
Journalist
⭐ 19y
Özel alanda üst yetkililere saygısızlık.
İçinde kötü bir niyet yoktu belki de ama suçluydun da şimdi ben seni ne yapayım pfff.. sadnessla1
P.s: İyi günümdesin. diğer hesabını açıyorum oradan normal user olarak devam edebilirsin.. 😘
İçinde kötü bir niyet yoktu belki de ama suçluydun da şimdi ben seni ne yapayım pfff.. sadnessla1
P.s: İyi günümdesin. diğer hesabını açıyorum oradan normal user olarak devam edebilirsin.. 😘
Özel alanda üst yetkililere saygısızlık.
aferin whiteangel
H
Hass.NickTir
⭐ 15y
Bende ban yedim 😢
NoescaPe.
NoescaPe.
D
DesertRose
⭐ 17y
D.mod oldum ayın d.mod'u oldum , daha 2 dün önce moderatörlüğe atandım bir söz yüzünden moderatörlüğüm elimden alındı. Sözü
mde saygısızlık içeren hiç birşey yoktu.Açtığım konudaki konuşmalarına sende bak istersen sende saygısızlık yapıyorsun?. Koy buraya fotoğrafını kim saygısızlık yapıyor görsün herkes. Tanısınlar seni.
mde saygısızlık içeren hiç birşey yoktu.Açtığım konudaki konuşmalarına sende bak istersen sende saygısızlık yapıyorsun?. Koy buraya fotoğrafını kim saygısızlık yapıyor görsün herkes. Tanısınlar seni.
H
Hass.NickTir
⭐ 15y
D.mod oldum ayın d.mod'u oldum , daha 2 dün önce moderatörlüğe atandım bir söz yüzünden moderatörlüğüm elimden alındı. Sözü
Banamı dedin ?
hmm o zaman hesabını açmamak lazımmış.
bir atasözü aklıma geldi ; Acıma acınırsın 😎
bir atasözü aklıma geldi ; Acıma acınırsın 8)
baba halkla kaynaşalım dedik, sonuçlara bak... çocuklara yüz verdik astardan geçtim don külot ne varsa hepsini sıyıracaklar.
Daha ben ölmedim bu sitede.Herkes yerini yurdunu,konumunu bilecek.
J
Journalist
⭐ 19y
hmm o zaman hesabını açmamak lazımmış.
bir atasözü aklıma geldi ; Acıma acınırsın 8)
+1 😎
Yok abi yahu hep böyle oluyor hatunlarda böyle yapıyor, insanlarda.. neden hep iyi niyetim kötüye kullanılıyor benim.. disapprove sadnessla1 cicioe2 whiteangel
hmm o zaman hesabını açmamak lazımmış.bir atasözü aklıma geldi ; Acıma acınırsın 8)
+1 😎
Yok abi yahu hep böyle oluyor hatunlarda böyle yapıyor, insanlarda.. neden hep iyi niyetim kötüye kullanılıyor benim.. disapprove sadnessla1 cicioe2 whiteangel
acı olan bu zati işte cicioe2 😈
hmm o zaman hesabını açmamak lazımmış.bir atasözü aklıma geldi ; Acıma acınırsın 8)
+1 😎
hatunlar insan değil mi bro summer5: makara:
Bi şey diyeceğim benim eski hesabım niye banlandı hazır konu açılmışken :/ Hesap sormuyorum haşa fakat insan emin olmak istiyo 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap