Icerige atla
Extraloob

PTT Para Gönderimi

· 8 Yanıt · 5.5K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olucaktı .PTT hesap olmadan TC Kimlik No kullanarak para gönderiliyormu ? Örneğin İstanbuldan Birisi İzmir`de bir şubeye para göndericek ?
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
8 Yanıt
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
tc si adi soyadi gonderilicek ptt sube numarasi ptt sube adi felan gerekiyor unutmadiysam
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
tc si adi soyadi gonderilicek ptt sube numarasi ptt sube adi felan gerekiyor unutmadiysam

Hocam PTT Havele Formunda . Şube Kodu felan göremedim :/
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
A
Arcadia ⭐ 17y
Kendi adin soyadini, adresini, tc kimligini ve parayi alacak kisinin de adini soyadini, tcsini veya hesap numarasini ve parayi hangi il ve ilceden cekecegini yazman yeterli
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
PTT Şubeleri ile para göndermek çok basit ve en az masraflı ödeme seçeneklerinden biridir.
Ödeme yapabilmek için:
Bölgenizde ki PTT şubesine gidiniz.
Görevliye, xxxxxxxxx nolu xxxxxxxxx hesabına para yatırmak istediğinizi belirtmeniz yeterlidir. Posta Çeki formu nu doldurup işleminizi en kısa sürede ONLİNE olarak yapabilirsiniz.

nette buldum ise yarar ise 😜
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Kendi adin soyadini, adresini, tc kimligini ve parayi alacak kisinin de adini soyadini, tcsini veya hesap numarasini ve parayi hangi il ve ilceden cekecegini yazman yeterli

Teşekkür Ederim Dostum 👍
PTT Şubeleri ile para göndermek çok basit ve en az masraflı ödeme seçeneklerinden biridir.
Ödeme yapabilmek için:
Bölgenizde ki PTT şubesine gidiniz.
Görevliye, xxxxxxxxx nolu xxxxxxxxx hesabına para yatırmak istediğinizi belirtmeniz yeterlidir. Posta Çeki formu nu doldurup işleminizi en kısa sürede ONLİNE olarak yapabilirsiniz.

nette buldum ise yarar ise :P

Aynştayn 😄 Teşekkür Ederim Dostum 😄 PTT görevlisine deriz artık xxxx Şubesi 😁
A
Avasin ⭐ 17y
İsim,soyisim,numara ve şube yeterlidir.
T
Tubifex ⭐ 17y
isim soyisim tc numarası il ilçe

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: