Icerige atla
Extraloob

Ptt de para çekmek için yaş gereklimi?

· 15 Yanıt · 96K görüntüleme
R
ReplaXxX OP ⭐ 17y
arkaadaşım 17 yaşında acaba ptt den para çekmesinde sorun olurmu ? bir aracılık işimiz varda ?
15 Yanıt
A
Absence ⭐ 19y
Tamamen adamına bağlı bir gün önceden git sor alabilirmiyim diye zaten küçük miktarları bakmadan veriyorlar genelde
R
ReplaXxX OP ⭐ 17y
90 tl miktarda ?
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Alırsın.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Alırsın.

babayı mı diyesim geldi de 😁 😈 😆

biraz manalı yazın kuzum ne o alırsın ahahaha latife bir yana bence alamazsın ptt devlet dairesi 18-'ye ölsen vermezler cool2:
S
Streetwise ⭐ 19y
Alamazsın, +18 :d
M
Tamamen adamına bağlı bir gün önceden git sor alabilirmiyim diye zaten küçük miktarları bakmadan veriyorlar genelde

Aynen. Mesela bizim burdaki artık tanıyo bizi veriyo 😁 18imi doldurmadım henüz tc kimlik no söylüorum yetiyor 🤘
Z
Zeratul ⭐ 18y
ben 18 - iken ptt hesap no için basvurdum 18 e girmeden evime kart gönderdiler al abi kullan diye 😜 müdür müdür müdür müdür ? xD
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
anladım ben olayı sizin memleketler küçük istanbul'da asla alamazsın, var mı alıyorum diyen T_T
M
anladım ben olayı sizin memleketler küçük istanbul'da asla alamazsın, var mı alıyorum diyen T_T

karşıyaka mı küçük 🎭 valla toplanır geliriz oraya hee 😁

dipnot: bu bir tehtid değildir, zaten olamazda 😆
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Veznedeki çalışana göre değişir. Misal ben 16sında char satışı için para tahsil etmiştim ama Ünide ailemin gönderdiği parayı çekemedim 18den ufak diye... 🙄
[ek #12654]
A
Arcadia ⭐ 17y

abi bizim çalışlar da ceren burgerin yanındaki ptt den rahatlıkla alabiliyorum ben bilirsin o ptt yi 😈
T
Tolkien ⭐ 17y

ben aldım 😆
F
Frequency ⭐ 18y
Artık yatırma işleminde bile Tc kimlik istdiğine göre çekerken 18 yaşa bakarlar 😊
M
MeraclituS ⭐ 19y
yasa 18 der,ama calisanin insiyatifi var.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: