arkaadaşım 17 yaşında acaba ptt den para çekmesinde sorun olurmu ? bir aracılık işimiz varda ?
Ptt de para çekmek için yaş gereklimi?
· 15 Yanıt · 96K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Tamamen adamına bağlı bir gün önceden git sor alabilirmiyim diye zaten küçük miktarları bakmadan veriyorlar genelde
90 tl miktarda ?
NoMoreLove
⭐ 18y
Alırsın.
Alırsın.
babayı mı diyesim geldi de 😁 😈 😆
biraz manalı yazın kuzum ne o alırsın ahahaha latife bir yana bence alamazsın ptt devlet dairesi 18-'ye ölsen vermezler cool2:
S
Streetwise
⭐ 19y
Alamazsın, +18 :d
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Tamamen adamına bağlı bir gün önceden git sor alabilirmiyim diye zaten küçük miktarları bakmadan veriyorlar genelde
Aynen. Mesela bizim burdaki artık tanıyo bizi veriyo 😁 18imi doldurmadım henüz tc kimlik no söylüorum yetiyor 🤘
ben 18 - iken ptt hesap no için basvurdum 18 e girmeden evime kart gönderdiler al abi kullan diye 😜 müdür müdür müdür müdür ? xD
anladım ben olayı sizin memleketler küçük istanbul'da asla alamazsın, var mı alıyorum diyen T_T
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
anladım ben olayı sizin memleketler küçük istanbul'da asla alamazsın, var mı alıyorum diyen T_T
karşıyaka mı küçük 🎭 valla toplanır geliriz oraya hee 😁
dipnot: bu bir tehtid değildir, zaten olamazda 😆
Veznedeki çalışana göre değişir. Misal ben 16sında char satışı için para tahsil etmiştim ama Ünide ailemin gönderdiği parayı çekemedim 18den ufak diye... 🙄
[ek #12654]
abi bizim çalışlar da ceren burgerin yanındaki ptt den rahatlıkla alabiliyorum ben bilirsin o ptt yi 😈
ben aldım 😆
Artık yatırma işleminde bile Tc kimlik istdiğine göre çekerken 18 yaşa bakarlar 😊
M
MeraclituS
⭐ 19y
yasa 18 der,ama calisanin insiyatifi var.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap