Icerige atla
Extraloob

PSV Trabzon'u tanıtıyor.

· 10 Yanıt · 975 görüntüleme
bluesman
bluesman OP ⭐ 17y

42. Saniyede gülmek garanti 😄 😄
10 Yanıt
P
Pikachu ⭐ 15y
ahahahaha 😈
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Mis gibi yaylaları göstereceğine bizim utanç kaynaklarımızı gösteriyor daha ne diyelim
X
Xperyon ⭐ 15y
Ne bkliyorsun laz uşaklarından 😊 Adam kobrayı denize salmış koptum gülmekten. makara: makara:
J
jöker ⭐ 18y
Ne bkliyorsun laz uşaklarından 😊 Adam kobrayı denize salmış koptum gülmekten. makara: makara:

Hakaret istemiyorum.Moron beyinli arkadaşım sence bu videoyu yapan laz mı?Nedir bu derdiniz lazlarla?Ananıza mı dadandı vatanınanıza mı nasıl bir bit yavrusu bir iştir yaptığınız.
X
Xperyon ⭐ 15y

Hakaret istemiyorum.Moron beyinli arkadaşım sence bu videoyu yapan laz mı?Nedir bu derdiniz lazlarla?Ananıza mı dadandı vatanınanıza mı nasıl bir bit yavrusu bir iştir yaptığınız.

Bir kere yazıyorum bak o lafını geri al bu bir senin yaşında 13-14 yaşında çocuk yok kiminle konuştuğuna dikkat et orda maksadım komedi lazların komik olduğunu herkez biliyor komik olmak aşağılık birşey değildir ve senin kıt kafalı beynini bir fiske ile düzeltirim bana burdan klavye delikanlılığı yapma bende Kastamonuluyum.Dep dep diyen çok oluyor hiçte alınmıyorum ama seni öyle bir döverimki inan tanınmıyacak hale gelirsin ANAMI BİR DAHA AZINA ALIRSAN..!
.NET
.NET ⭐ 19y
Bu videoda yapılan büyük bir terbiyesizlik. Benim güzel vatanımın nacizane toprakları yesillikleri tanıtılmıyor da nerede bir sacmalık var oralar gösteriliyor ve benim ülkemin vatandası da bu durumla egleniyor. Harika
[F New]Solo Gitarist
X
Xperyon ⭐ 15y
Bro yapma gözünü sevim sende olayı kişiselleştiriyorsun.Taner takipte diye bir program vardı severek izlerdim fakat gittiği her ülkede mutlaka dalga geçilcek birşey bulurdu ve geçerdi dalgasını programda ve Olan olayı olmuyormu gibimi göstersin sırf trabzon değil bizim k.çekmecede göle küçük abdestini yapan gördüm yani doğaldır.Komik olan şeye komik değil demekde ikincil bir komik durumdur.
.NET
.NET ⭐ 19y
Ben site hakkında konusmuyorum. Youtube'a girip konusmalara bakarsan anlarsın demek istedigimi. Millet isin hala gırgırında.
[F New]Solo Gitarist
X
Xperyon ⭐ 15y
Ben site hakkında konusmuyorum. Youtube'a girip konusmalara bakarsan anlarsın demek istedigimi. Millet isin hala gırgırında.

Pardon o zaman,ben youtube yorumlara bakmıyorum genelde dini birşey paylaşılsa bile altında 10 satır ana avrat dümdüz giden küfür var.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: