Icerige atla
Extraloob

Ps'e Başladım Ama

· 7 Yanıt · 1.4K görüntüleme
O
OreNeN OP ⭐ 19y
Evet arkadaşlar Ps'e Başladım Ama biraz yardım gerekiyo vede zaman.Biraz dersler indirdim ve öğrenmek için zamanın gerektiğine kanaat getirdim Mr. Green Mr. Green .Ya benim anlamadığım birşey var mesala benim imzadeki karekteri penny sana soruyom bulup indirdinmi yoksa kendinmi çizdin kendin çizdiysen nasıl çizdin?Yani eğer indirdisen photoshop sadece bir resim etrafındaki yapılan efekler mi Question

Evet arkadaşlar belki biraz cahilce ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demiş büyük önder ATATÜRK evet cevaplarını bekliyorum...
7 Yanıt
O
OreNeN OP ⭐ 19y
Bu arada daha acemi bile değilim yardım edin biraz nasıl yapılır bu işler Mr. Green Mr. Green Mr. Green
T
TanerUNER ⭐ 19y
Eğer penny grafik tasarımcıysa Very Happy o cizmiş olabilir " ki " zannetmiyorum Very Happy PS bir resim etrafına yapılan efect - boyama - yazı vs. deil dir PS bir resmi daha güzelleştirmek tir tabi imza için bu dediklerim yapılıyor sadece Very Happy sendeki imzanın resmi ise bir yerden bulun mustur bilmiyorum nerden bulundugunu onuda penny soylesin Very Happy
O
OreNeN OP ⭐ 19y

Eğer penny grafik tasarımcıysa Very Happy o cizmiş olabilir " ki " zannetmiyorum Very Happy PS bir resim etrafına yapılan efect - boyama - yazı vs. deil dir PS bir resmi daha güzelleştirmek tir tabi imza için bu dediklerim yapılıyor sadece Very Happy sendeki imzanın resmi ise bir yerden bulun mustur bilmiyorum nerden bulundugunu onuda penny soylesin Very Happy

Peki ne önerirsin yani nerden başlıyım nasıl devam edim gibi?
R
Ronin ⭐ 19y
Elle çizmek için tam bir tasarımcı ve büyük el becerisine sahip olmak gerekir. Ki buda tabletle olur. Ps demek sadece efect verip yazı yazmak değildir tabiiki.
O
OreNeN OP ⭐ 19y
Arkadaşlar orasını anladım.Şimdi nereden başlıyıyım anime bulup indirip çalışmaya başlıyımmı?
P
PsPasha ⭐ 19y

Arkadaşlar orasını anladım.Şimdi nereden başlıyıyım anime bulup indirip çalışmaya başlıyımmı?

simdilik bg calıs bence sonra kesim e geç sonra efeckler felan extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: