YouTube'da dolaşırken aklıma geldi.. Varmı aranızda hatırlayanlar ? Ne oynardım bu oyunu 😜 Bir stadyum vardı oranın demirlerini yıkıp içine gireceğim diye ne uğraşırdım 😁
Ps1 zamanları..Driver :p
· 13 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
T
Tony Montana
⭐ 18y
Araba değiştiremiyor muyduk ben mi yanlış hatırlıyorum 😜
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Az oynamadık şu oyunu eve bilgisayar gelene kadar.Ps1 hala duruyor evimde ama cd okuyucusu bozulmuş.Cdleri okumuyor summer2:
Ps: Nerden aklına geldi bu oyunu koymak gidip bana şimdi ps1 tamircisi arattıracaksın makara:
Ps: Nerden aklına geldi bu oyunu koymak gidip bana şimdi ps1 tamircisi arattıracaksın makara:
Araba değiştiremiyor muyduk ben mi yanlış hatırlıyorum :P
Evet. Oyunun başında seçiliyordu bir araba. İnsanlara da çarpamıyorduk 😜
T
Tony Montana
⭐ 18y
Araba değiştiremiyor muyduk ben mi yanlış hatırlıyorum :P
Evet. Oyunun başında seçiliyordu bir araba. İnsanlara da çarpamıyorduk :P
Eskinin tadı bambaşka yaa nese: nese:
S
SirCaponeN0b
⭐ 15y
of off süper oyun ya Driver 1 Driver 2 hep favorilerimdi şimdi emülatörle PSP de oynuyorum çok zevkli 😄
Çok güzel günlerdi her gün yeni bir oyun çıktımı diye aranır dururduk 😊 Driveri çok severdim yanlız polislerini sevmezdim peşinize takıldımı bırakmazlardı.Bende ps1 ilk versiyonlarından vardı büyük kasa olanlardan 7502 mi neydi modeli tam hatırlamıyorum ama asla unutmam winning eleven turnuvalaramızı 😊
arkadaşın abisinde ps1 vardı ve bu oyunda vardı tabiki.okuldan cıktıktan sonra bize değil arkadaşın evine gider oynardık..ne günlerdi beee.
ben pc de oynuyordum. Zaten bu bir midtown madness iki 😊
K
KatilBamya
⭐ 16y
midtown madness birde bu vardı o insanlara çarpmak için akla karayı secerdik 😄
çok iyi hatırlıyorum almıştım 1-2 gün takıldm bıraktım 😊 bana göre değildi 😊 ben crash oynardım çok 😊
bende bu değilde dino crisis oynardım 😄 yada red alert eskiler güzeldi
KOF 96 da iyiydi sonra driver 2 arabadan inme falan vardı çünki.San francisco,miami devamlı.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap