Arkadaşlar bittim tükendim ama hala ps user olamadım buda son ve kalıcı imzam okan abi ilgilenmiyor benimle 😆 avatar imza istek bölümünde arkadaşlara yeterince yardım ettiğimi ve kendimi artık geliştirdiğimi düşünüyorum..
- Resim Silinmiş.
Ps user olma yolundaki son imzam..
· 6 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Güzel çalışma.Bir kaç önerim olacak;
- İmzalarda kesinlikle "Drop Shadow" kullanma. Bu kesinlikle amatörlüğü temsil etmektedir. Ama eğer kullanacağım diyorsan çok abartmadan kullan ve kenarlıkları unutma.
-İmzalarında sınırı belirlemen için "Stroke" kullanmaya özen göster. Çok hafif de olsa kullanman iyi olacaktır.
- Artık resmin üzerine aynı rsemi çoğaltıp "Overlay" yapmayı yavaş yavaş bırakmalısın. Bu da amatörlüğün ikinci simgesidir.
- İmzalarında bir resmin oratasını kesip, yatay olarak çevireceksen kesinlikle diğer tarafı farklı yapmaya çalış. Bu imzanın akışını bozar. Biraz fırçalarla değiştirebilirsiniz.
- Kullanacağın yazıları koyabileceğin daha uygun alanlar oluştur. 15 defa bakmama rağmen daha yeni farkettim o yazıyı.
- İmzalarında fazla koyu renklere kaçma. Bu insanı psikolojik olarak karanlığa sürükler. Daha hafif renkler (Penbe, lime, turkuaz) kullanman imzanın hafifliği için güzel olacaktır.
- İmzalarda kesinlikle "Drop Shadow" kullanma. Bu kesinlikle amatörlüğü temsil etmektedir. Ama eğer kullanacağım diyorsan çok abartmadan kullan ve kenarlıkları unutma.
-İmzalarında sınırı belirlemen için "Stroke" kullanmaya özen göster. Çok hafif de olsa kullanman iyi olacaktır.
- Artık resmin üzerine aynı rsemi çoğaltıp "Overlay" yapmayı yavaş yavaş bırakmalısın. Bu da amatörlüğün ikinci simgesidir.
- İmzalarında bir resmin oratasını kesip, yatay olarak çevireceksen kesinlikle diğer tarafı farklı yapmaya çalış. Bu imzanın akışını bozar. Biraz fırçalarla değiştirebilirsiniz.
- Kullanacağın yazıları koyabileceğin daha uygun alanlar oluştur. 15 defa bakmama rağmen daha yeni farkettim o yazıyı.
- İmzalarında fazla koyu renklere kaçma. Bu insanı psikolojik olarak karanlığa sürükler. Daha hafif renkler (Penbe, lime, turkuaz) kullanman imzanın hafifliği için güzel olacaktır.
Söyleyecek birşey bırakmamışsın hacım millet ne yazsın bu konuya şimdi 😊
mambaturk ilker abinin dediklerini yapsan yeter zaten ^^ daha güzel çalışmalar yapabileceğine inanıyorum 😊
mambaturk ilker abinin dediklerini yapsan yeter zaten ^^ daha güzel çalışmalar yapabileceğine inanıyorum 😊
Güzel çalışma.Bir kaç önerim olacak;
😱 ilker abi yorum yazmış 😱 😱
bunları kesinnlikle dikkate alacağım çok sağol..
ama yazı konusunda sıkıntım var 😢 nereye koyacağımı bilemedim ve yazıyı yazmadan önceki halini psd olarak kaydettim 👍 diğer önerilerinide bundan sonraki imzalarımda uygularım artık..(belki bu imzayıda değiştirebilirim) çook teşekkür ederim.. 😘
edit:- Artık resmin üzerine aynı rsemi çoğaltıp "Overlay" yapmayı yavaş yavaş bırakmalısın. Bu da amatörlüğün ikinci simgesidir.
abi bunu yapmamıştım ama bi yanlışım var herhalde daha dikkatli olurum 👍
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Ama sen yine de onu bunu şunu beni dinleme.
Kendi zevkini oluşturmana bak. O zevk PS bilgin geliştikçe herkesin zevkine hitap etmeye başlar.
😄
Kendi zevkini oluşturmana bak. O zevk PS bilgin geliştikçe herkesin zevkine hitap etmeye başlar.
😄
İlker Abinin Bahsettigi Seyler Bende Yokk :S Sonradan Eklenen Seyler mi Onlar 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap