Icerige atla
Extraloob

Ps user olma yolundaki son imzam..

· 6 Yanıt · 1.5K görüntüleme
T
Tukumas OP ⭐ 18y
Arkadaşlar bittim tükendim ama hala ps user olamadım buda son ve kalıcı imzam okan abi ilgilenmiyor benimle 😆 avatar imza istek bölümünde arkadaşlara yeterince yardım ettiğimi ve kendimi artık geliştirdiğimi düşünüyorum..
- Resim Silinmiş.
6 Yanıt
I
Güzel çalışma.Bir kaç önerim olacak;

- İmzalarda kesinlikle "Drop Shadow" kullanma. Bu kesinlikle amatörlüğü temsil etmektedir. Ama eğer kullanacağım diyorsan çok abartmadan kullan ve kenarlıkları unutma.

-İmzalarında sınırı belirlemen için "Stroke" kullanmaya özen göster. Çok hafif de olsa kullanman iyi olacaktır.

- Artık resmin üzerine aynı rsemi çoğaltıp "Overlay" yapmayı yavaş yavaş bırakmalısın. Bu da amatörlüğün ikinci simgesidir.

- İmzalarında bir resmin oratasını kesip, yatay olarak çevireceksen kesinlikle diğer tarafı farklı yapmaya çalış. Bu imzanın akışını bozar. Biraz fırçalarla değiştirebilirsiniz.

- Kullanacağın yazıları koyabileceğin daha uygun alanlar oluştur. 15 defa bakmama rağmen daha yeni farkettim o yazıyı.

- İmzalarında fazla koyu renklere kaçma. Bu insanı psikolojik olarak karanlığa sürükler. Daha hafif renkler (Penbe, lime, turkuaz) kullanman imzanın hafifliği için güzel olacaktır.
A
Aleral ⭐ 18y
Söyleyecek birşey bırakmamışsın hacım millet ne yazsın bu konuya şimdi 😊

mambaturk ilker abinin dediklerini yapsan yeter zaten ^^ daha güzel çalışmalar yapabileceğine inanıyorum 😊
T
Tukumas OP ⭐ 18y
Güzel çalışma.Bir kaç önerim olacak;

- İmzalarda kesinlikle "Drop Shadow" kullanma. Bu kesinlikle amatörlüğü temsil etmektedir. Ama eğer kullanacağım diyorsan çok abartmadan kullan ve kenarlıkları unutma.

-İmzalarında sınırı belirlemen için "Stroke" kullanmaya özen göster. Çok hafif de olsa kullanman iyi olacaktır.

- Artık resmin üzerine aynı rsemi çoğaltıp "Overlay" yapmayı yavaş yavaş bırakmalısın. Bu da amatörlüğün ikinci simgesidir.

- İmzalarında bir resmin oratasını kesip, yatay olarak çevireceksen kesinlikle diğer tarafı farklı yapmaya çalış. Bu imzanın akışını bozar. Biraz fırçalarla değiştirebilirsiniz.

- Kullanacağın yazıları koyabileceğin daha uygun alanlar oluştur. 15 defa bakmama rağmen daha yeni farkettim o yazıyı.

- İmzalarında fazla koyu renklere kaçma. Bu insanı psikolojik olarak karanlığa sürükler. Daha hafif renkler (Penbe, lime, turkuaz) kullanman imzanın hafifliği için güzel olacaktır.

😱 ilker abi yorum yazmış 😱 😱
bunları kesinnlikle dikkate alacağım çok sağol..
ama yazı konusunda sıkıntım var 😢 nereye koyacağımı bilemedim ve yazıyı yazmadan önceki halini psd olarak kaydettim 👍 diğer önerilerinide bundan sonraki imzalarımda uygularım artık..(belki bu imzayıda değiştirebilirim) çook teşekkür ederim.. 😘

edit:- Artık resmin üzerine aynı rsemi çoğaltıp "Overlay" yapmayı yavaş yavaş bırakmalısın. Bu da amatörlüğün ikinci simgesidir.
abi bunu yapmamıştım ama bi yanlışım var herhalde daha dikkatli olurum 👍
I
Ama sen yine de onu bunu şunu beni dinleme.
Kendi zevkini oluşturmana bak. O zevk PS bilgin geliştikçe herkesin zevkine hitap etmeye başlar.

😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
İlker Abinin Bahsettigi Seyler Bende Yokk :S Sonradan Eklenen Seyler mi Onlar 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: