Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 15 yil once (düzenlendi) #1 PS USER ALIMLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B Belarj ⭐ 17y 15 yil once #2 Yenı elemanlara sımdıden hayırlı olsun [F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk'' TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quattro ⭐ 19y 15 yil once #3 Photoshopcular hünerli ellerini göstersinler bakalım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prisoners ⭐ 18y 15 yil once #4 Yeni Ps ustalarına hayırlı olsun başarılar. nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SayHiToReaper ⭐ 16y 15 yil once #5 Başarılar bütün katılımcılara (: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HnTRue ⭐ 18y 15 yil once #6 Şimdiden Hayırlı olsun 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Streetwise ⭐ 19y 15 yil once #7 her sene aynı olduğu gibi bu senede, düzgün ps user'ler göreceğimizi zannetmiyorum. nerde o eski ps user'ler; penny, ilkerr vs. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metover ⭐ 18y 15 yil once #8 Herkese hayırlı olsun bakalım bu sene bizim takıma kimler katılıyor 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quewrax ⭐ 17y 15 yil once #9 Katılımcılara şimdiden hayırlı olsun diyorum 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mojito ⭐ 18y 15 yil once #10 Yarın geliyorum uhhhhhhhh SUMMER PARTY 😄 🤘 😘 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Ic4I*ClassSonic ⭐ 19y 15 yil once #11 photoshopda iddalıyım ama ii bi pc yok elimde elimdeki pc le de ugrasmak tam bi zulüm 😄 malesef katılacaklara şimdiden basarılar arkadaslar.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #12 Yarın geliyorum uhhhhhhhh SUMMER PARTY 😄 🤘 😘 🎭Sözlük Yazarlığını kaptın bir de PS User oldun mu bütün işler masanda birikecek kuzum summer1: summer3: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metover ⭐ 18y 15 yil once #13 2 Gün sonra benim konum açılıyor 2 gün sonrasının nedeni yarın Sbs diğer günde balo nedeniyle 😘 bekleyin son 2 gün TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Smirnoff ⭐ 17y 15 yil once #14 Katılacaklara başarılar bilinmeyen yetenekler ortaya çıksın summer6: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mojito ⭐ 18y 15 yil once #15 viewtopic.php?f=309&t=199189&hilit=HazırımOkan abi dediği gibi arkaları gölgelendirilmiştir 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #16 heh şimdi olmuş 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mojito ⭐ 18y 15 yil once #17 heh şimdi olmuş 😘 🙏 makara: ❤️ 🍺 tamamdır 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Inception ⭐ 18y 15 yil once #18 El atmışken bana biriniz imza yapın yaw 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Smirnoff ⭐ 17y 15 yil once #19 Rigor Mortis inkiler şahaneymiş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mojito ⭐ 18y 15 yil once #20 Rigor Mortis inkiler şahaneymişteşekkürler hacım 😗 ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil