Icerige atla
Extraloob

Project Natal: Hareketlerinizle oyun oynayın!

· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme
J
Jason Walker OP ⭐ 19y

Project Natal: Hareketlerinizle oyun oynayın!

Microsoft Los Angeles'ta düzenlenen E3 2009'da Project Natal'ı tanıttı. Microsoft Project Natal, bir hareket kontrolcüsünden aslında daha fazlası. Natal ile oyuncu, yaptığı hareketler ile oyundaki karaktere hükmediyor. Project Natal, kişisel oyunlardan yarış oyunlarına, futboldan birebir etkileşime kadar bir çok alanda kullanılabilecek.

Dünyanın RGB kamerası, derinlik sensörü, çok yönlü mikrofon ve işlemciyi tek bir cihazda sunan ilk teknolojisi. 2-D kamera ve kontrolcülerin aksine, project Natal tüm vücut hareketlerinizi 3 boyutlu olarak görüntülüyor. Emirlerinize ve hatta ses tonunuzdaki değişime bile tepki veriyor. Sizi, yüzünüze bakarak tanıyabiliyor. Anahtar kelimelere bağlı kalmamakla birlikte, ne söylediğinizi algılıyor. Oyun dünyasına yeni bir çağ başlatacak bu ürünün ne zaman çıkacağı henüz açıklanmadı.

E3 2009 Videosuna ulaşmak için tıklayın.
8 Yanıt
P
Passsaport ⭐ 19y
çok güzel bişey bu ya ama piyasaya düştüğünde fiyatı kim bilir ne kadar olur :S
W
Gerçekten süper birşey , hatta süper ötesi.Lakin fiyatı kim bilir ne kadar olacak 🙄 Ben birkaç sene önce Ps2'yi alırken bile onca sıkıntı çekmiştim bu alet hiç nasip olmaz bana 🕵️ .
R
Roxane ⭐ 17y
evet para yönünden sıkıntı yaratabilecek bir konsol ama değer
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Sadece bu konsolu almak önemli değil oyunlarında buna uyum sağlıcak özelliklerinin olması gerekli hemen aldım gidip sro oynuyim yok öle 😊
J
Param olursa alıcağım şeylerin başında geliyor.
A
aPolyannA ⭐ 19y
viewtopic.php?f=36&t=129264

Bende burda vermiştim.E3 2009 un ayrıntılarını burdan öğrenebilrisiniz.
M
misteyk ⭐ 18y
NATAL yeni bir oyun konsolu değil. 360a aparat olacak. Adı üstünde "Project". Daha iki senesi var para biriktirmeye başlayın derim.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: