Icerige atla
Extraloob

Proje

· 6 Yanıt · 1.5K görüntüleme
A
Angelique OP ⭐ 19y
Arkadaşlar madde bağımlılıpı ile ilgili ödevim var bir kapak ve bir sonuca ihitiyacım var video olursa seviinrm. yardımcı olan kişi
Angelique in altına
kendi nickini ve sitenin linkinide yazar sağlam reklam olur 300 kişi seyredicek en az =) elinzde olanları bir verebilp yardımcı olabilrsinz bir video istiyorum yardımcı olabilrdiniz kdr lütfen saçma yorumlar yapmayın
NEDEN PS BÖLÜMÜNE AÇTIN DERSENİZ EXTRALOOB DA BANA GÖRSELLERLE DESTEK OLABİLECEĞİNİZİ DÜŞÜNDÜM =) HERKES 1 AZ YARDMCI OLSA ÇOK SEVİNİRM

mesela müzik olarak ne kullanabilrm lütfne yardımcı olun
6 Yanıt
B
bobby_ ⭐ 19y
kurt cobain in şarkılarını kullan ve ödevin bi gölümünü onun biyografisine ayır.
R
Ronin ⭐ 19y
Yıldız Tilbe olabilir Niran Ünsal da olabilir ikiside madde bağımlısıydı zamanında.
C
Clawless ⭐ 19y
chester (linkin parktaki) o uyuşturucu bağımlısıydı bi aralar sanırım yoksa karıştırıomuyum Neutral
B
bobby_ ⭐ 19y
yok yok sen iyisimi metallica solisti James Hetfield i kullan, adam zamanında o kadar acı çekmişki , dini imanı alkol uyuşturucu olmuş.Acı derken 13 yaşında anne babasının ayrılması ve annesini inançları yüzünden tedaviyi red ederek, james in gözleri önünde ölmesidir.Yani örnek çok sana kalan bunları birleştirip bir ödev olmuşturmak.Ayrıca fazla kasma derim çünkü sağlık haftada 1 yada 2 ders bişey yani kredisi az.

chester (linkin parktaki) o uyuşturucu bağımlısıydı bi aralar sanırım yoksa karıştırıomuyum Neutral

yok yok haklısın chester acayip tipli solist headbang2ft9 Mr. Green
C
Crumby_ ⭐ 19y

Yıldız Tilbe olabilir Niran Ünsal da olabilir ikiside madde bağımlısıydı zamanında.

+100

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: