bende program tasarlamak istiyorum ama bu işte cok amatörüm işin en başından neler yapabilirim hangi programları kullanmamda fayda olur..Biliyorum benim için cok uzun bi yol ama bu yollarıda aşacağim inş :?!!! bana yardımcı olursanız sevineceğim 😄
Program Tasarım Hakkında
· 16 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
İlker ve Jason ikisi gerçekten çok ustalar onlar yardımcı olabilir sana
boşver yaw kendimde cözebilirim inş bu işi sadecene başlangıcta hangi programları kullanabilirim diye sormuştum ama neyse salla 😉
Bak ilk başta Visual Basic le başla.2005 Express Editon olursa iyi olur Visual Basic 6.0 şiddetle önermiyorum.Visual Basic biktikten sonra ki ben hayla bitiremedim C++ 😄 Sonra C# son Java diye gidersin işte...
Bak ilk başta Visual Basic le başla.2005 Express Editon olursa iyi olur Visual Basic 6.0 şiddetle önermiyorum.Visual Basic biktikten sonra ki ben hayla bitiremedim C++ 😄 Sonra C# son Java diye gidersin işte...
saol öle yaparım yazın sonuna kadar işi cözmüş olurum herhalde 😄
Çok Zor İş Yazın Sonuna Kadar Çözemezsin Bence
bi dowland li,nki varmı :S
Bir kere şunu söyliyim yazın sonuna kadar tamamen bir usta denilecek kadar yapman imkansız.Ama başlangıç için NeoBook sana yardımcı olur sanırım sonra Basic vb. gidersin.
NeoBook Link:
İNDİR
NeoBook Link:
İNDİR
boşver yaw kendimde cözebilirim inş bu işi sadecene başlangıcta hangi programları kullanabilirim diye sormuştum ama neyse salla ;)
çözüm önerisine yaklaşımın hiç hoş değil bir daha olmamasını dilerim.
boşver yaw kendimde cözebilirim inş bu işi sadecene başlangıcta hangi programları kullanabilirim diye sormuştum ama neyse salla ;)
çözüm önerisine yaklaşımın hiç hoş değil bir daha olmamasını dilerim.
ilkere sorduğumda yardımcı olmayacağini söylemişti halbuki hevesimi kırmayıp 2 program söleseydin çok sevinirdim ondan öle bi cevap yazdım.ondan sonra neyse salla diyip yazdım böle davranmam normal herhalde diye düşünüyorum okan abicim 😄
_Alone_ ve captain arkadaşlarımın gözlerinden öpüyorum yardımcı oldukları için ?!!!!!! 😉
sana bırazdan en kolay pro yu verecegım cook kolay bekle
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
İsmi enkolay program değil heralde isminide belirtirmisin
You have requested http://rapidshare.com/files/117470064/FuEm1907.rar (49 KB) lik bi program ilk kez görüyorum 🙄
Game Designer
⭐ 19y
Çok yakında bunuda çözücem 😜
Photoshop u tam anlamıyla bitirmeden elimi sürmem 😁
daha ne öğrendikki photoshoptan programlamayı öğrencez 😜
yes.
Çok yakında bunuda çözücem 😜
valla hacım photoshop için çok olmasada yeterli bilgi var herşeyden başlamak lazım ufak ufak 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap