Icerige atla
Extraloob

Program Tasarım Hakkında

· 16 Yanıt · 1.2K görüntüleme
B
BlackLighT OP ⭐ 19y
bende program tasarlamak istiyorum ama bu işte cok amatörüm işin en başından neler yapabilirim hangi programları kullanmamda fayda olur..Biliyorum benim için cok uzun bi yol ama bu yollarıda aşacağim inş :?!!! bana yardımcı olursanız sevineceğim 😄
16 Yanıt
B
İlker ve Jason ikisi gerçekten çok ustalar onlar yardımcı olabilir sana
B
BlackLighT OP ⭐ 19y

boşver yaw kendimde cözebilirim inş bu işi sadecene başlangıcta hangi programları kullanabilirim diye sormuştum ama neyse salla 😉
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Bak ilk başta Visual Basic le başla.2005 Express Editon olursa iyi olur Visual Basic 6.0 şiddetle önermiyorum.Visual Basic biktikten sonra ki ben hayla bitiremedim C++ 😄 Sonra C# son Java diye gidersin işte...
B
BlackLighT OP ⭐ 19y
Bak ilk başta Visual Basic le başla.2005 Express Editon olursa iyi olur Visual Basic 6.0 şiddetle önermiyorum.Visual Basic biktikten sonra ki ben hayla bitiremedim C++ 😄 Sonra C# son Java diye gidersin işte...

saol öle yaparım yazın sonuna kadar işi cözmüş olurum herhalde 😄
U
Uykucu ⭐ 19y
Çok Zor İş Yazın Sonuna Kadar Çözemezsin Bence
W
Wrestler ⭐ 19y
bi dowland li,nki varmı :S
C
Caprice ⭐ 19y
Bir kere şunu söyliyim yazın sonuna kadar tamamen bir usta denilecek kadar yapman imkansız.Ama başlangıç için NeoBook sana yardımcı olur sanırım sonra Basic vb. gidersin.
NeoBook Link:
İNDİR
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

boşver yaw kendimde cözebilirim inş bu işi sadecene başlangıcta hangi programları kullanabilirim diye sormuştum ama neyse salla ;)

çözüm önerisine yaklaşımın hiç hoş değil bir daha olmamasını dilerim.
B
BlackLighT OP ⭐ 19y

boşver yaw kendimde cözebilirim inş bu işi sadecene başlangıcta hangi programları kullanabilirim diye sormuştum ama neyse salla ;)

çözüm önerisine yaklaşımın hiç hoş değil bir daha olmamasını dilerim.

ilkere sorduğumda yardımcı olmayacağini söylemişti halbuki hevesimi kırmayıp 2 program söleseydin çok sevinirdim ondan öle bi cevap yazdım.ondan sonra neyse salla diyip yazdım böle davranmam normal herhalde diye düşünüyorum okan abicim 😄
_Alone_ ve captain arkadaşlarımın gözlerinden öpüyorum yardımcı oldukları için ?!!!!!! 😉
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
sana bırazdan en kolay pro yu verecegım cook kolay bekle
B
İsmi enkolay program değil heralde isminide belirtirmisin
Game Designer
Çok yakında bunuda çözücem 😜

Photoshop u tam anlamıyla bitirmeden elimi sürmem 😁

daha ne öğrendikki photoshoptan programlamayı öğrencez 😜
yes.
B
BlackLighT OP ⭐ 19y
Çok yakında bunuda çözücem 😜

Photoshop u tam anlamıyla bitirmeden elimi sürmem 😁

daha ne öğrendikki photoshoptan programlamayı öğrencez 😜

valla hacım photoshop için çok olmasada yeterli bilgi var herşeyden başlamak lazım ufak ufak 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: