Icerige atla
Extraloob

program

· 9 Yanıt · 981 görüntüleme
S
serdar0252 OP ⭐ 18y
bunun yeri burasımı bilmiyom ama bi ara silkroadda ekranı küçültebilen bi program görmüştüm eğer biliyosanız linkini yazarsanız sevinicem napcanız diye sorarsanız 5 10 tane sro açıp trafikten kurtulcam napayım pre bitti giremiyom artı nası fikir ama ? 😄
9 Yanıt
S
Streetwise ⭐ 19y
Baslık acmadan önce forum kurallarını oku nasıl ama ➡️ viewtopic.php?f=216&t=21532
S
Baslık acmadan önce forum kurallarını oku nasıl ama ➡️ viewtopic.php?f=216&t=21532

ne alaka ❓ 😆
D
drotalion ⭐ 19y

ne alaka ❓ 😆

Öyle başlık açılmaz böyle açılır falan demeye getiriyor herhalde.
S
serdar0252 OP ⭐ 18y
forumda aradım bulamadım başlık açmamam mı gerekiyodu link için teşekkürler çok sağol
S

ne alaka ❓ 😆

Öyle başlık açılmaz böyle açılır falan demeye getiriyor herhalde.

kuralları öğren derken nedeninide söylesin
Ör:Sitemizde böyle başlıklar açılmıor bi forum kurallarına git istersen 😉
yeni üylere biraz daha anlayış
P
Prada ⭐ 19y

Hersey guzelde o kurallara uymama durumu varmı bak bakalım? Amacın ne derdin ne topic sahibine gıcık mı oluyosun anlamadım.. Verdiğim link zaten sabitlerde olan bi link topigin yeri yanlissa sabite koyanlarada gotur ayni msji at bakalim ne dicekler sana 🍺 .. Kurallarda yeri olan bi konuyu yeri olan bi bölume açmanın kural dışı olduğu yazmıyor.. Sırf millete laf sokmaya çalışmanın anlamı yok 🎅 Artı yanlış bi olay varsada bu bölümün moderatorleri var bırak onlar uyarsınlar sen yol gösterici ol
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Hersey guzelde o kurallara uymama durumu varmı bak bakalım? Amacın ne derdin ne topic sahibine gıcık mı oluyosun anlamadım.. Verdiğim link zaten sabitlerde olan bi link topigin yeri yanlissa sabite koyanlarada gotur ayni msji at bakalim ne dicekler sana 🍺 .. Kurallarda yeri olan bi konuyu yeri olan bi bölume açmanın kural dışı olduğu yazmıyor.. Sırf millete laf sokmaya çalışmanın anlamı yok 🎅 Artı yanlış bi olay varsada bu bölümün moderatorleri var bırak onlar uyarsınlar sen yol gösterici ol

nokta 🎅

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: