Millet sitede nasıl bi problem var 2 gun once atılan msjlar bugun atılmış gibi gosteriyo
okudum herşeyi bi daha okudum bu nasıl bi problem
sunucu değişti hızlandı dediniz ancak şu an site çok yavaş
umarım düzelir
Problem
· 14 Replies · 1.8K views 0 reading
14 Replies
Bir Topic e ulaşmak için 20 dk beklediğimi biliyorum.Şu an normal ama öğlen giremedim bile.Gerçekten bi sorun var.
Evet şu günlerde çok sorun çıkıyor sitede, bağlantı feci yavaşladı. Umarım bir an önce her şey eskisi gibi yolunda olur. Wink
Şuan sitemiz normale dönmüştür Bilginize... Wink
sunucu değişikliği yapıldığı için bazı ufak defek sorunlar ilk günlerde gözükür sonra o sorunlar giderilir ve kısa sürede herşey tam rayına oturur ki bkz sitemiz düzelmiştir Twisted Evil Mr. Green
benim bayabi mesajım silindi nedenini bilmiyorum ?
v.i.p bölümüne açtığım 'havay fişek yazı' konusu silindi nedenin bilmiyorum ?
ama inş. birisi kasten sinir etmek amacıyla silmemiştir sunucu değişkiğinden kaynaklandığını umarak konuya kapatmak istiorum.
v.i.p bölümüne açtığım 'havay fişek yazı' konusu silindi nedenin bilmiyorum ?
ama inş. birisi kasten sinir etmek amacıyla silmemiştir sunucu değişkiğinden kaynaklandığını umarak konuya kapatmak istiorum.
2 gün önceki her şey gitmiş onlar geri gelmeyecek di mi? Rolling Eyes
sadece dün yazılan mesajlar silindi bir nevi rollback yaptık fcuk joymax hesabı Twisted Evil Mr. Green
sadece dün yazılan mesajlar silindi bir nevi rollback yaptık fcuk joymax hesabı Twisted Evil Mr. Green
puahhaha Mr. Green Mr. Green
sizden de event bekliyoz o zmn hacım işin zor
Puan tablolarını hazırlamıştım ben de avrupa ligleri futbol tahmin yarışması için. Sonra da pc'den sildim ahh ahh kim hazırlayacak şimdi... Mr. Green Mr. Green
4-5 tane event var zati hoş yeni yıl için yeni event geliyor Twisted Evil Mr. Green
4-5 tane event var zati hoş yeni yıl için yeni event geliyor Twisted Evil Mr. Green
Oo Hayırlısı bol şans şimdiden herkese
Şok Şok Şok
İçerden Aldığım İstihbarata göre Extra Yılbaşında eventi için Tek eşlilik ilkesinden vazgeçip herkesin imzasını değiştirip yerine imzalı ve De tangalı PH posteri koyacak
Ps: bu benim son mesajım olabilir İstihbarat sırlarını açtım buraya Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Diger sitelerin yaptıgı beddualar yuzunden sıte yavaslıo Mr. Green Laughing
Log in to write a reply.
Log In