Icerige atla
Extraloob

Pro Evolution Soccer 2012 Çıktı !

· 7 Yanıt · 714 görüntüleme
X
xlorxlarge OP ⭐ 18y

Oyun 26.09.2011 /3.30 itibariyle torrent sitelerine düştü şuanda genelde her torrent sitesinde bulunuyor.
ps:Ben indirdim denedim Görüntü kalitesi kötü gibi sanki indirip deneyenlerin görüşlerini alalım.
7 Yanıt
J
Jaysean ⭐ 18y
pes ile fifa serilerinin arasındaki fark nedir. ben fifa oynuyorum pes hiç oynamadım
C
camps ⭐ 17y
pes oynadım ama görüntüsü hiç de iç açıcı değil ikili mücadelelerde fizik gücü yüksek olan ayakta kalıyor şutlar 11'e göre daha yavaş gibi gibi.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Oynadım bence güzel 11 e göre en iyisi arapaslarına gelen iyileştirme olmuş bence.+ penaltı baya kolay olmuş.
ama 2 saatte bir çok hatayla karşılaştım en ilginçi ise maç esnasında valdes'in ortadan bir anda yok olup kaleye puyol'un geçmesiydi.top dışarı çıkıp oyun durunca geri geldi.bi koşu wc'ye gtti galiba 😈
X
xlorxlarge OP ⭐ 18y
Oynadım bence güzel 11 e göre en iyisi arapaslarına gelen iyileştirme olmuş bence.+ penaltı baya kolay olmuş.
ama 2 saatte bir çok hatayla karşılaştım en ilginçi ise maç esnasında valdes'in ortadan bir anda yok olup kaleye puyol'un geçmesiydi.top dışarı çıkıp oyun durunca geri geldi.bi koşu wc'ye gtti galiba 😈

Bu tür hatalara fifa 12 dede karşılaşıyoruz umarım en yakın zamanda düzeltirler heleki görüntü kalitesi pert.
T
Aceleye gelmiş bence PES. Oyunu normal hızda oynayınca canım sıkıldı.
U
Uprising ⭐ 19y
Bence alışınca güzel ve oynanabilir bir oyun olacak pes 2012.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: