Private Serverlar için özel bir Ana baslik acilmasi bence cok uygun olur. Resmi Silkroad ile Private Serverlarin programlari birbirine karisti. ben bile acaba nerdeyim diye sormaya basladım kendime.
Private Serverlar icin Öneri.
· 23 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
ewt kesinlikle acılsın heryer birbirine girdi
Tutmucak bişi için kimse sabit veya Bölüm Topic i açmaz. Razz
İyi ama private serwerlarda bişi yapamadıktan sonra ne gereği war kanımca.com Idea
Bencede Şu An İçin Çok Gereksiz Olurdu Wink Ayrıca İstekleriniz Ve Öneriler Bölümene Taşıyorum.
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Private serverlde oyanyan kaç kişi var sitede
G
GriffinHeart
⭐ 19y
1 ay içinde 1,2 tane daha server açılcak ondan sonra olur
suanda bile cok oynayan var ayriyeten emuları filan da oyle bi bolum acıp tasırsanız baya iyi olur
ben silk road ın pravite serveri oldunu ilk kez duyuyorum. bna oynadıınız bildiiniz bi server adresi filan werebilrmisnz?
Alt forum açılmasının bir zararı olmaz. En azından açılınca konular karışmaz. Wink
alt konu olarak nereye açalım private serverı Question
Alt forum açılmasının bir zararı olmaz. En azından açılınca konular karışmaz. Wink
evet söyle bakem nereye acilmasi daha dogru Shocked
Şimdi Gerçekten Private Serverlar İçin Bir Alt Konu Açılmasından Yanayım Hemde Acilen Rolling Eyes
Şimdi Gerçekten Private Serverlar İçin Bir Alt Konu Açılmasından Yanayım Hemde Acilen Rolling Eyes
+1907.Ben yana değildim ama konular vs sorular gittikçe artıyor.Buda forumdaki konuların karışmasına neden olmak ta
Revbot Bölümünün alti iyi gibi duruyor.
Revbot Bölümünün alti iyi gibi duruyor.
Rev Botla Alakası Yok Very Happy 2 Char Açma Daha Mantıklı Bence Rolling Eyes
yok alt forum olsun demedim. alt forum olcaksa senin dedigin olsun.
Ewt ya oldum valla privaet,priv... herkes bi farklı cins
scream veya jesus a bir pm atın konuyla ilgili olarak lütfen Razz
Zamanı geldide geçiyor artık kanımca.Bu karışıklığın önüne geçmemiz lazım.2char açmanın alt bölümü iyi gibi headbang2ft9
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap