Icerige atla
Extraloob

Private Server Tanıtım Sisteminde Değişiklik

· 14 Yanıt · 7.3K görüntüleme Sabitlenen
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y

Merhaba arkadaşlar ;
Artık sadece "EXL Private Server Sahibi" rütbesine sahip üyelerimiz server tanıtım konularını ana bölümden açabilecekler.

Bu rütbeye sahip olmayan üyelerimiz ise tanıtımlarına bölümün alt forumundan devam edeceklerdir.

Peki EXL Private Server Sahibi rütbesine nasıl sahip olurum ? Bu konuyu inceleyerek fikir sahibi olacaksınız 🍺

Saygılarımızla,
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
14 Yanıt
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
🍺
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Rütbe sahiplerine iyi bir ayrıcalık oldu bu 👍
F
FromTheOld ⭐ 14y
Artık en azından server ararken ilk özel kısıma bakar güzel ve seçkin bir server bulabiliriz.
Gayet iyi düşünülmüş alkis:
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Forumda eski sayfaya yönlendiren bir link yok ? Özelin altına koysaydınız daha iyi olmazmıydı.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bu mesaj Knickles rumuzlu uyeden alinti yapildi
Forumda eski sayfaya yönlendiren bir link yok ? Özelin altına koysaydınız daha iyi olmazmıydı.

Alt forum linki en üstte duruyor.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj Knickles rumuzlu uyeden alinti yapildi

Özel'in altında zaten forum anasayfadan bu şekilde gözüküyor
T
En iyi ve en güzel forum burası herşeyi paraya dökmeyen gereken ilgi alakayı gösteren bildiğim en iyi forum

EXL Ailesi <3
P
Prisoners ⭐ 18y
Teşekkürler extraloob.com 😎
C
cenkcan009 ⭐ 16y
extraloob farkını yine konuşturuyor 🙏
R
ben aktif olan private serverlar listesi olsun isterdim,
80 cap için ayrı bir liste 90 cap 100 cap hepsi ayrı ayrı listelense tek bir çatı altında güzel olurdu.
iyi çalışmalar...
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Bu mesaj Railing_fire rumuzlu uyeden alinti yapildi
80 cap için ayrı bir liste 90 cap 100 cap hepsi ayrı ayrı listelense tek bir çatı altında güzel olurdu.
iyi çalışmalar...

http://www.silkroadserver.com/
A
Bu mesaj Prisoners rumuzlu uyeden alinti yapildi
Teşekkürler extraloob.com 8)
R
Bu mesaj Nina Ricci rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Railing_fire rumuzlu uyeden alinti yapildi
iyi çalışmalar...

http://www.silkroadserver.com/

ben orda hiç birşey bulamıyorum pvp de aradım pve de aradım 80 veya 90 cap aradım ama orada bulduğum 50 swden 40 ının sitesi açılmıyor,
ayrıca ben burada aynı elite pvpers ta olduğu gibi bir sayfada burada tanıtılmış olan aktif sw ler olsun demek istemiştim. 😊 ilginiz için teşekkürler... 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: