Icerige atla
Extraloob

PRIVATE mi , REAL mi ?

· 43 Yanıt · 11K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Evet arkadaşlar, siz hangi tarz Silkroad oynuyor ve seviyorsunuz, neden ?

Privater server'lar mı ? yoksa Real Silkroad Online mı ?
Special thx to Flexi
43 Yanıt
W
WikiLeaks ⭐ 17y
Global ve daha çok tutulduğu için Real Sro ❤️
D
duzceli81 ⭐ 17y
real oynarım oda 7.24 botta charlar ve zaman gecirmek icin private oynuyom ve realden cok cok zerklı geciyo 😄 ™
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Private dedim ben de 😗
Special thx to Flexi
L
Lurkeer ⭐ 16y
Private akar.İkiside aynı zevk sadece private daha kısa sürede ve daha az para harcıyorsun 😊
D
duzceli81 ⭐ 17y
Private dedim ben de 😗

yakında 120 lwl private cıkarsa işte o zaman sro bitmiş demektir ama joymax bilgilerini saglama almıstır oyle bi sey olmaz ™
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
@duzceli

Var ki 120 lvl private. 😗
Special thx to Flexi
O
ordinaryus ⭐ 19y
Her daim private çok fazla harcamadan kısa sürede oyunun zevkini çıkarmaya başlıosun ... Para politikası var ama max. düzeyde değil , bot yerine göre 😊
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Private dedim ben de 😗

yakında 120 lwl private cıkarsa işte o zaman sro bitmiş demektir ama joymax bilgilerini saglama almıstır oyle bi sey olmaz ™

violent online sro private server 120 cap whiteangel
C
Cladren ⭐ 15y
Hiçbiri -.-

Pvp'de - 64 bit hatası ve x-trap sorunu
Real'de- 10 ay sro için ayırmaya gerek yok makara:
B
2side benden uzak Allah'a yakın olsunlar 😄 Ama elimde birikmişim varsa herşeyim tamsa kesinlikle real derim
L
Lurkeer ⭐ 16y
Hiçbiri -.-

Yeni bir private server geliyor 0 lag ve 0 bug garantisi 2000 kapasitede 0 lag olucak garantisini veriyorum.Ben yatırım yapıp başlacayağım yani siz düşünün 🙏
A
Afgan ⭐ 17y
Hiçbiri -.-

Yeni bir private server geliyor 0 lag ve 0 bug garantisi 2000 kapasitede 0 lag olucak garantisini veriyorum.Ben yatırım yapıp başlacayağım yani siz düşünün 🙏

Link kaynak verir misin 😕
P
Polovets ⭐ 15y
Eğer oynarsam global olanını oynarım privatelerde çok fazla sorun oluyor.Lag,bug,sık aksamalar,haksız oyun çoğunlukla ve birşeyler çabuk elde edildiğinden oyuncu kitlesinin kalitesiz olması bunlara neden.Global oyunda tandığım insanlar var ve oyunun tadı daha çok çıkıyor tabi para ve bolca zaman varsa makara:
V
Von Dutch ⭐ 17y
Bot Açısından Ve Privata Serverlerin Nereye Kadar Gidiceni Bilemeyiz Boşa Emek Harcamak Deymez + Bazı Serverlerded Sun Şatışları Oluyor Ve Bu Pvpde Kimin Kendi Emeyiyle King Oldunu Anlamıyoruz 😄
C
Cladren ⭐ 15y
Hiçbiri -.-

Çok duydum hacım bunları makara:
L
Lordzek ⭐ 16y
Hiçbiri -.-

Arkadaşa kefilim... cool2:
L
Lurkeer ⭐ 16y
Hiçbiri -.-

Çok duydum hacım bunları makara:

Çok ciddiyim bro.
Temet Nosce
Tabii ki private reale o kadar zaman harcamak mantıksız.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: