Icerige atla
Extraloob

Prince of Persia: Sands of Time'ın filminden ilk görüntüler

· 20 Yanıt · 4.2K görüntüleme
P
POTATOHEAD OP ⭐ 18y
JustJared.com sitesinde Disney tarafından yapımı üstlenilen Prince of Persia: Sands of Time'ın filminin ilk görüntüleri yayımlandı. Görüntülerde Jake Gyllenhaal'ı prens rolünde görebiliyoruz. Prensin Warrior Within oyunundaki haline benzediği de gözümüzden kaçmadı.

n11.jpg

2010 yılında gösterime girmesi beklenen Prince of Persia: Sands of Time'da prensi Jake Gyllenhaal canlandıracak ve ona Alfred Molina, Ben Kingsley ve Gemma Arterton gibi oyuncular da yardım edecek. Fimin yönetmen koltuğunda ise Mike Newell bulunuyor.
Dosyalar (1)
20 Yanıt
D
Dexter ⭐ 19y
oo ii biraz geç ama 😄
P
POTATOHEAD OP ⭐ 18y
işte bekledigim film bu 🤘
J
Resimdeki adam oyundaki prince'in aynısı. 😁
M
Midbroke ⭐ 18y
Evet , çok benziyor . ^^ Hatta aynısı gibi ama oyundaki giyinik değil miydi yav 😄
J
Evet , çok benziyor . ^^ Hatta aynısı gibi ama oyundaki giyinik değil miydi yav :D

Warrior Within'de hiç soyunmadı, ama Sands of the Time'da oyunda ilerledikçe soyunuyordu. 😄
M
Midbroke ⭐ 18y
Warrior Within ' i oynamıştım . Bir ara Sand of Time ' a da el atarım ^^
C
ChrsNYC ⭐ 18y
valla en sevdiğm oyun ama film baya gec gelicek :s
D
DaHope ⭐ 19y
Evet , çok benziyor . ^^ Hatta aynısı gibi ama oyundaki giyinik değil miydi yav :D

Warrior Within'de hiç soyunmadı, ama Sands of the Time'da oyunda ilerledikçe soyunuyordu. :D

eeth ayrıca adam çok benzior 😄
M
Mc Enjoy B ⭐ 19y
Be Hastasıydım Ve Tüm Oyunlarını Bitirdim Filminede Gidicem Belki Galasına Kçak Girerim 😄
0
ya o arkada bi adam var kıl oldum kafasında mavi bi şapkamı var sonradan bişey mi konmuş anlamadım:) dikkat ettiğim şeye bak ya
T
çok teşşekkür ederim
C
Continuum ⭐ 18y

Warrior Within'de hiç soyunmadı, ama Sands of the Time'da oyunda ilerledikçe soyunuyordu. :D

eeth ayrıca adam çok benzior :D

Gerçekten ya adam çok benziyor oyundakinin aynisi nerdeyse 😱
J
Junkie * ⭐ 18y
Resimdeki adam oyundaki prince'in aynısı. 😁

hiç fark yok 😄
iyi hoşta filmin 2010'da çıkması kötü olmuş
I
invaders ⭐ 18y
filmdeki adam oyundaki adama gerçekten çok benziyo
M
muammer66 ⭐ 19y
oyunuda süper filmide ses getirecek bence
D
DeadSpirit ⭐ 19y
Warrior Within ' i oynamıştım . Bir ara Sand of Time ' a da el atarım ^^

keşke önce birinci oyunu oynasaydın :!!&%&! :!!&%&! :!!&%&!
D
DeadSpirit ⭐ 19y

Sands of the Time'da oyunda ilerledikçe soyunuyordu zuhahaha 😁 😁 😁 😁
D
DeadSpirit ⭐ 19y
ya o arkada bi adam var kıl oldum kafasında mavi bi şapkamı var sonradan bişey mi konmuş anlamadım:) dikkat ettiğim şeye bak ya

😁 😁 😁 harbi garip takmış 😁 😁 😁
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
filmi beklediğim kadar iyi değildi ama tavsiye ederim en azından oyununun hatrına

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: