Arkadaşlar Çarımda Premium Oldugu HaldeSürekli Trafic Alıorum
Ne yabıcan Bi bilgisi Olan Varsa Help MePls 😳
Premiumla İlgili
· 14 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
premium un son 24 saatine girdiğin zmn TEK-TIK hakkın biter.... muhtemelen son 24 saatin içine girmiştir premium, oyuna girdiğin zmn premium simgesinin en altına bak, PREFERRED GAME ACCESS yazıyordur... yani traffic alman doğal !
1 gün 2 saat yazıyordu hemde daha önceden son ana kadar tek tıka gırıp cıkabılıoruk sımdı noıldu :S
Okadar no dc client yapiyorlar bot yapiyorlar premirum programida yapsalar ya 9 deegre stallara gelmeden 9 deegreyi eklediler bunada bi yol bulurlar eminim 😊
alakaya maydonoz seninkide biz ne derteyiz sen ne derttesin bacım yaw :S
Arkadaşlar Çarımda Premium Oldugu HaldeSürekli Trafic Alıorum
Ne yabıcan Bi bilgisi Olan Varsa Help MePls 😳
Burası TÜRK Formu...Help me pls ne demek ? Anlamadıkda..! UMARIM NEYİ DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞINDIR.. 😉 yardım demen yeterli...
YARDIM OZAMN HADİ ET yazılarınıda Küçült İnsanın Asabını Bozma Akıllı Ol!!!
H
Helicopter
⭐ 18y
Bu şekilde konuştuğun kişiye muhtaç olduğunun frakında değilsin herhalde...
benim de 1 gün kaldı bende traffic alıyom
ne muhtac olacam be kimseye eywallahım yok isteyen ilgilenir isteyen ilgilenmez
lol
G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
gereksiz tartışmalar bunlar gerenk yk 😄
Okadar no dc client yapiyorlar bot yapiyorlar premirum programida yapsalar ya 9 deegre stallara gelmeden 9 deegreyi eklediler bunada bi yol bulurlar eminim :)
O No-Dc Kullananlarda Bi Gün Ban Yiycek Mesala Sen 90 Lvl Ol Bütün Gm ler Oyuna Nasıl Girmişsin Ne Yapmışsın Hepsine Bakıyolar Çok Sakat İş Oyuna Girerken Program Kullanmayın Pre Alın 3 Kişi Felan bi Adamı Kasın Akraba Felan Sonra Maymun Sorada Pre Alın
benim premium plusun 19 günü olmasına ragmen full server dior :S bu nasıl bir saçamlıktır anlamadım halende giremiyrm.....
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap