Icerige atla
Extraloob

Premium Sorunu?

· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme
R
Remi OP ⭐ 19y
gold pre alanlara hayvan hediye vardıya(maymun tavsan vs) onu nasıl alıyoruz.
13 Yanıt
D
Dampyre ⭐ 19y
hayvan hediye?
D
DoNJuaN ⭐ 19y
o ne yaw yenimi cıktı Question Confused
R
Remi OP ⭐ 19y
evt ben öyle biliyoırdum pre ler yeni geldiğinde felan söyleniyordu cafeden biride almıştı pre ile ama nasıl almıştı onu bilmiyorum artık cafeyede gelmiyor o şahıs:( hayvan derken sincap maymun tarzında item toplıyanlardan hayvanlardan bahsediyorum
D
DoNJuaN ⭐ 19y
valla öyle bişey yok hiç duymadım senden duydum ilkkez yanlışın var Wink
R
Remi OP ⭐ 19y
Confused Confused Ben öle biliyorum ama bilen birsi yada daha önceden duyan birisi cvp yazarsada güzel olur sagol Tiky çocuk Mr. Green
B
bannedddd ⭐ 19y
Yok öyle bir şey yahu. Very Happy
D
Dampyre ⭐ 19y
sen yanlış anlamışsın galiba..
Stall kurarken Avatar bedava mangyang falan.. Wink
H
hmzsnmz ⭐ 19y

sen yanlış anlamışsın galiba..
Stall kurarken Avatar bedava mangyang falan.. Wink

eet staLL avatarıdır
[ek #12654]
B
balrog ⭐ 19y
yok ya pet hedıyesı yok benım bıldımde ılk geldı gunden berı pre alırım gold ama sadece stalda avatar hedıye okadar + bısey yok
D
DoNJuaN ⭐ 19y

Confused Confused Ben öle biliyorum ama bilen birsi yada daha önceden duyan birisi cvp yazarsada güzel olur sagol Tiky çocuk Mr. Green

çocuk mu Confused
B
bannedddd ⭐ 19y

çocuk mu Confused

Şimdi artık çocuk sadece 10-12 gibi yaş gruplarına denilmiyor. 17-2x yaş grubuna da çocuk deniliyor (tipe göre değişiyor Mr. Green.)
R
Ray_jovan ⭐ 19y
Varsa öyle bi pire bizde alalım [ heralde siz yanlış anlamısız o arkadaşı belki o pire ile pet 'i aynı anda çekmistir sizde öyle anlamısınızdır

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: