gold pre alanlara hayvan hediye vardıya(maymun tavsan vs) onu nasıl alıyoruz.
Premium Sorunu?
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
hayvan hediye?
o ne yaw yenimi cıktı Question Confused
evt ben öyle biliyoırdum pre ler yeni geldiğinde felan söyleniyordu cafeden biride almıştı pre ile ama nasıl almıştı onu bilmiyorum artık cafeyede gelmiyor o şahıs:( hayvan derken sincap maymun tarzında item toplıyanlardan hayvanlardan bahsediyorum
valla öyle bişey yok hiç duymadım senden duydum ilkkez yanlışın var Wink
Confused Confused Ben öle biliyorum ama bilen birsi yada daha önceden duyan birisi cvp yazarsada güzel olur sagol Tiky çocuk Mr. Green
Yok öyle bir şey yahu. Very Happy
sen yanlış anlamışsın galiba..
Stall kurarken Avatar bedava mangyang falan.. Wink
sen yanlış anlamışsın galiba..
eet staLL avatarıdır
[ek #12654]
yok ya pet hedıyesı yok benım bıldımde ılk geldı gunden berı pre alırım gold ama sadece stalda avatar hedıye okadar + bısey yok
Confused Confused Ben öle biliyorum ama bilen birsi yada daha önceden duyan birisi cvp yazarsada güzel olur sagol Tiky çocuk Mr. Green
çocuk mu Confused
çocuk mu Confused
Şimdi artık çocuk sadece 10-12 gibi yaş gruplarına denilmiyor. 17-2x yaş grubuna da çocuk deniliyor (tipe göre değişiyor Mr. Green.)
Varsa öyle bi pire bizde alalım [ heralde siz yanlış anlamısız o arkadaşı belki o pire ile pet 'i aynı anda çekmistir sizde öyle anlamısınızdır
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap