Icerige atla
Extraloob

Premium Plus Şans getirmiyor (Video)

· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Arkadaşlar youtube'de Videoları izliyordum bi video çok dikkatimi çekti..Adam iteme + basıyor ama allahın cezası bi taneside tutmazmı 😄 Stall Network den +7, +8 itemleri alıyor ama tık yok adamda Premium Plus var ama yaktıgı itemlerin haddi hesabı yok 😁

Link http://www.youtube.com/watch?v=UvYvA_zcoMw&feature=related
14 Yanıt
I
onun şansı 😄
T
Tatanga ⭐ 19y
Bence O premium Korsan xD korsan Cd den sora Korsan Premium Cıkarmıslardır :P

😆
I
Preminyum plus şans getirmez tabi.Ben Premium Plus getiriyor diye biliyordum 😆
H
h&a ⭐ 19y
haklisin prede platin bile gelse matematiksel bir olay herhalde cözemedim ama yazik gitti o kadar +7
S

Lafı Ağzımdan aldın kardeşim.. ☕
E
EliteTurk OP ⭐ 18y

lol 😈
Z
zeki_ce ⭐ 18y
Hemen teşhisi koymuşsun hekim olmadan. 😉
Plus farkı çok hemde çok vardır.
Bunu bilir bunu söylerim.
Ama plussuz da tutmaz diye birşey yok.
C
chipshajen ⭐ 17y
adam zevk almak istemiş bayada zevk almışş
_
Arkadaşlar youtube'de Videoları izliyordum bi video çok dikkatimi çekti..Adam iteme + basıyor ama allahın cezası bi taneside tutmazmı 😄 Stall Network den +7, +8 itemleri alıyor ama tık yok adamda Premium Plus var ama yaktıgı itemlerin haddi hesabı yok 😁

Dai öncelikle premium plus la diğer plusların hepside %5 lucky veriyor yani tüm prelerin şansları aynı pre plusun sadece hp me vb. özellikleri war...
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Beyler tamam anladımda ben sadece video ya göre yorum yaptım,bende neyin ne oldugunu biliyorum heralde ya siz beni tanımıyorsunuz yada beni tanıdığınızı sanıyorsunuz..O yüzden gırgır şamata olsun diye koydum bu video'yu benim bilgimi sınamanız için deyil sadece video'yu çeken arkadaşın bu kadarda olmaz hallerini göstermek için koydum..Her konuda bu kadar çemkirecekseniz işiniz çok sizin ..
D
DeviLeyez ⭐ 18y
adam zevk almak istemiş bayada zevk almışş

Oyle zevkmı olur 😆
I
idiottt ⭐ 17y
hahaha 😄 pluslar bitsin basın +ları :D:D:D:D:D:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: