Icerige atla
Extraloob

premium olmadan oyuna girememmi cevap istiyorum bıktım.

· 15 Yanıt · 12K görüntüleme
F
FATAL1TR OP ⭐ 19y
yaw 2 haftadır her akşam 2 3 saat denememe ragmen giremiyorum böyle dolu server olurmu yaw yoksa premiummu şart
15 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Premiumu sart yapmaya calisiyorlar.
F
FATAL1TR OP ⭐ 19y
giremiyorum yahu 2 hafdadır boku çıkmış
J
jake ⭐ 17y
Premium la giremiyorum oyuna premium almayın sakın 90tl premium parası verdim boşu boşuna oyuna giremediğim için kullanamıyom
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Premium la giremiyorum oyuna premium almayın sakın 90tl premium parası verdim boşu boşuna oyuna giremediğim için kullanamıyom

Premium aldıktan sonra birde onu kullanmak için servera girmek lazım tabii , offical silkroad artık oynanacak bir yer değil.
J
jake ⭐ 17y
premium basılı zaten premium plus var karakterde sorun oyuna girememem bazen 1-2gün deniyom bot 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
90 liraya privatelerde ortalama 6 ay premium alınır 😄
Flexi
Flexi ⭐ 14y
90 liraya privatelerde ortalama 6 ay premium alınır :D

ek olarak

Sağlam private serverlerde iyi yerlere gelebilirsin tabi para harcarsan 😁
J
jake ⭐ 17y
private sunuculardada para harcadım çok hem adeletsizlik var private lerde hemde bir süre sonra bitiyor ve kapanıyor 😄
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Premium aldıktan sonra birde onu kullanmak için servera girmek lazım tabii , offical silkroad artık oynanacak bir yer değil.

Galiba zamanında onu web'den aktif edebilmek için bir sistem yapmışlardı. Var mı böyle bir şey hatırlayan uyduruyor muyum? 😄
ZionSro
ZionSro ⭐ 11y
yaw 2 haftadır her akşam 2 3 saat denememe ragmen giremiyorum böyle dolu server olurmu yaw yoksa premiummu şart

Sistem çok değişti . İsro girilecek gibi değil.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Meraktan indirip oyuna girdim. Oyun leş ya, ölçmeden söylüyorum en az 200 ping var. Çok gecikmeli geliyor. 2 saatte girmesi de ayrı tabi.
Bırakın şu isroyu artık 😊
J
jake ⭐ 17y
silkroad oynayacaksam isro oynarım sonuçta emek bir anda yok olup gitmiyor oyun kapanana kadar kalacak
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
isro 3-4 yıldır privatelerden bile kötü durumda sırf kapatmamak için kapatmıyorlar.
goldcor2
goldcor2 ⭐ 12y
Kapandı galiba beyler oyun 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: