yaw 2 haftadır her akşam 2 3 saat denememe ragmen giremiyorum böyle dolu server olurmu yaw yoksa premiummu şart
premium olmadan oyuna girememmi cevap istiyorum bıktım.
· 15 Yanıt · 12K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Premiumu sart yapmaya calisiyorlar.
giremiyorum yahu 2 hafdadır boku çıkmış
Premium la giremiyorum oyuna premium almayın sakın 90tl premium parası verdim boşu boşuna oyuna giremediğim için kullanamıyom
Premium la giremiyorum oyuna premium almayın sakın 90tl premium parası verdim boşu boşuna oyuna giremediğim için kullanamıyom
Premium aldıktan sonra birde onu kullanmak için servera girmek lazım tabii , offical silkroad artık oynanacak bir yer değil.
premium basılı zaten premium plus var karakterde sorun oyuna girememem bazen 1-2gün deniyom bot 😄
90 liraya privatelerde ortalama 6 ay premium alınır 😄
90 liraya privatelerde ortalama 6 ay premium alınır :D
ek olarak
Sağlam private serverlerde iyi yerlere gelebilirsin tabi para harcarsan 😁

private sunuculardada para harcadım çok hem adeletsizlik var private lerde hemde bir süre sonra bitiyor ve kapanıyor 😄
Premium aldıktan sonra birde onu kullanmak için servera girmek lazım tabii , offical silkroad artık oynanacak bir yer değil.
Galiba zamanında onu web'den aktif edebilmek için bir sistem yapmışlardı. Var mı böyle bir şey hatırlayan uyduruyor muyum? 😄

yaw 2 haftadır her akşam 2 3 saat denememe ragmen giremiyorum böyle dolu server olurmu yaw yoksa premiummu şart
Sistem çok değişti . İsro girilecek gibi değil.
Meraktan indirip oyuna girdim. Oyun leş ya, ölçmeden söylüyorum en az 200 ping var. Çok gecikmeli geliyor. 2 saatte girmesi de ayrı tabi.
Bırakın şu isroyu artık 😊
Bırakın şu isroyu artık 😊

silkroad oynayacaksam isro oynarım sonuçta emek bir anda yok olup gitmiyor oyun kapanana kadar kalacak
isro 3-4 yıldır privatelerden bile kötü durumda sırf kapatmamak için kapatmıyorlar.
Kapandı galiba beyler oyun 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap