slm. pre.pluss ım var ve bitmesine 16 saat var. fakat oyuna girerken cannot connect server .... görüyorum ve defalarca denemem gerekiyo. yani premium yokmus gibi . clienti 2 kere bastan sildim ve kurdum yine aynı. rumata loaderı yüklemiştim ondan sonra olmaya basladı acaba onunla bi ilgisi olabilirmi. daha sonra 2 kere clienti yeniledim fakat hala premium yokmus gibi. su anda 5 saatim kaldı ve hala ayn ı :S yardımcı olursanız sevinirim belki daha önceden böyle bişey basına gelmiş olanalrınız vardır. tesekkürler
Premium oldugu halde giriş yapamıyorum
· 9 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Joymaxı dava bile edebilrsin.En fazla 6-7 denemeden sonra preli girmesi lzm.Ama cilent orjinal olsun,loaderla ugrasma.Ztn artık server trafic olunca dc vermio.Bide ole dene.
aynisi bizim bi arkadasada olmus ... onunda prenin son gunu trafik vermeye baslamsti
Davaya Ver..(Belki bizde Karlı çıkarız 😉 😄 )
benim ark preyi yeni basmıstı ama yine tekte giremiodu joymax a mail attı daha snra bankasına yeni premium koydular
vayy iiimiş.. Pre alıcaksın son gun joymaxa pre oldugu halde giremiom diceksin.Ve senin bankaya koycaklar yeni pre süper olur 😄
vayy iiimiş.. Pre alıcaksın son gun joymaxa pre oldugu halde giremiom diceksin.Ve senin bankaya koycaklar yeni pre süper olur :D
O kadar da aptal olacaklarını sanmıyorum 😄
[F New]Solo Gitarist
😉 gerçi o da doğru adamlar para kazanmak için yapmadıkları şey kalmadı..Yakında k*rhanede aççaklar 😄
;) gerçi o da doğru adamlar para kazanmak için yapmadıkları şey kalmadı..Yakında k*rhanede aççaklar :DxD item mall da
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap