Icerige atla
Extraloob

Premium oldugu halde giriş yapamıyorum

· 9 Yanıt · 2.4K görüntüleme
C
Carutova OP ⭐ 18y
slm. pre.pluss ım var ve bitmesine 16 saat var. fakat oyuna girerken cannot connect server .... görüyorum ve defalarca denemem gerekiyo. yani premium yokmus gibi . clienti 2 kere bastan sildim ve kurdum yine aynı. rumata loaderı yüklemiştim ondan sonra olmaya basladı acaba onunla bi ilgisi olabilirmi. daha sonra 2 kere clienti yeniledim fakat hala premium yokmus gibi. su anda 5 saatim kaldı ve hala ayn ı :S yardımcı olursanız sevinirim belki daha önceden böyle bişey basına gelmiş olanalrınız vardır. tesekkürler
9 Yanıt
T
Torquel ⭐ 19y
Joymaxı dava bile edebilrsin.En fazla 6-7 denemeden sonra preli girmesi lzm.Ama cilent orjinal olsun,loaderla ugrasma.Ztn artık server trafic olunca dc vermio.Bide ole dene.
E
EnDZoNe ⭐ 19y
aynisi bizim bi arkadasada olmus ... onunda prenin son gunu trafik vermeye baslamsti
T
ToRuN ⭐ 18y
Davaya Ver..(Belki bizde Karlı çıkarız 😉 😄 )
C
CapsLock ⭐ 19y
benim ark preyi yeni basmıstı ama yine tekte giremiodu joymax a mail attı daha snra bankasına yeni premium koydular
T
ToRuN ⭐ 18y
vayy iiimiş.. Pre alıcaksın son gun joymaxa pre oldugu halde giremiom diceksin.Ve senin bankaya koycaklar yeni pre süper olur 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
vayy iiimiş.. Pre alıcaksın son gun joymaxa pre oldugu halde giremiom diceksin.Ve senin bankaya koycaklar yeni pre süper olur :D

O kadar da aptal olacaklarını sanmıyorum 😄
[F New]Solo Gitarist
T
ToRuN ⭐ 18y
😉 gerçi o da doğru adamlar para kazanmak için yapmadıkları şey kalmadı..Yakında k*rhanede aççaklar 😄
_
__enes__ ⭐ 18y
;) gerçi o da doğru adamlar para kazanmak için yapmadıkları şey kalmadı..Yakında k*rhanede aççaklar :D
xD item mall da

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: