Icerige atla
Extraloob

PredaTors lvl 5

· 22 Yanıt · 3.9K görüntüleme
B
burhano OP ⭐ 19y
PredaTorS Tam Gaz Yoluna devam etmektedir.
80 member sayımız 19 +75 37'dir. +75 cleric sayımız 9 dur.
Şuana kadar girdiğimiz Guild savaşlarını Spritus ve Sprial dahil yüksek puan farkıyla aldık.

Saygılar.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
22 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
başarılarınızın sürekliliğini dilerim.
_
_titan_ ⭐ 19y
burhan benim çharın ismi görünmüyo la 80 liklerde 😱 girmiyorum diye atılmadım dimi guildden
inş. yarın kale savaşında büyük bir başarı sergiler ve kaleyi alırsınız. büyük olasılıkla ben yine olmuycam...
B
burhano OP ⭐ 19y
lo tamamda nick ne senin 😄 baktım imzana filan nickin yok
D
Dust ⭐ 19y
union olarakta artık çok güçlüyüz inşllah kaleyide alıcaz.
M
muratko193 ⭐ 19y
PredaTorS ve unıonu Kaleyi Almıs durumda suan herkesi gonulden tebrik ederim ?!!!!!!!
B
burhano OP ⭐ 19y
Yabancı arkadaşları büyük bir bozguna uğratarak kaleyi aldık.
M
Macro ⭐ 19y
Dikkat edin başka bir çarla guildinizde casusluk yapmasın PredaTors 😆
B
arkaşım siz sağlam bi guild olmuşsunuz ama adam olamamışsınız.daha guildinizdeki adamlara saygının,insanlığın ne olduğunu öğretememişsiniz.yazık gerçekten adamlarınız bize ana,avrat sövüyolar.Böle lafların altında kalmaz NWO.Zamanı gelir alırız ayağımızın altına ! Unutmayın bunu !!!
C
Caprice ⭐ 19y
Herşey iyi guild olmak değil insan olmak adma gibi davranmak, sonra biz aramızda şakalaşırken aranızdan bi adam bize karışır ve sizin guildden çıkar kısaca casus deriz,sonra ana avrat kayar,onuda geçtim tehdit eder sizi yaşatmam bu serverda thief hunter trader yapamazsınız der....Ve sonrada sağlam olursunuz biz sağlamız dersiniz..Büyüklük buysa üstü kalsın.
E
Espio ⭐ 19y
arkaşım siz sağlam bi guild olmuşsunuz ama adam olamamışsınız.daha guildinizdeki adamlara saygının,insanlığın ne olduğunu öğretememişsiniz.yazık gerçekten adamlarınız bize ana,avrat sövüyolar.Böle lafların altında kalmaz NWO.Zamanı gelir alırız ayağımızın altına ! Unutmayın bunu !!!

Herşey iyi guild olmak değil insan olmak adma gibi davranmak, sonra biz aramızda şakalaşırken aranızdan bi adam bize karışır ve sizin guildden çıkar kısaca casus deriz,sonra ana avrat kayar,onuda geçtim tehdit eder sizi yaşatmam bu serverda thief hunter trader yapamazsınız der....Ve sonrada sağlam olursunuz biz sağlamız dersiniz..Büyüklük buysa üstü kalsın.

sonuna kadar katılıyorum.
adam olmadıktan sonra gücün hiç önemi yok , bu terbiyesizliği yapana gerekeni yapmanız lazım.
C
Caprice ⭐ 19y

sonuna kadar katılıyorum.
adam olmadıktan sonra gücün hiç önemi yok , bu terbiyesizliği yapana gerekeni yapmanız lazım.

Gerekeni yapmak diye birşey yok onalrın bizle sorunu var bizim değil biz terbiyemizle devam edicez..
T
Gayet güzel bir ortam oluşmeşken,aramızda olan ufak bir şakalaşmanın arasına,yırtık dondan çıkarmış gibi,laf atarsanız sizden ne adam olur ne başka bişey olur.Lafım PredaTors'da olan düzgün insanlara değiL.MysticFaux gibi misket oynıyacak yaşta olupta gelip sro oynayanlar aranızda olursa sizinde adınız kirlenir.

Sözlerimi İki Kelimeyle Bitirmek İstiyorum:NoWayOut Rulez!
C
Crimi1337 ⭐ 18y
Büyük güç büyük sorumluluk gerektirir bunu bilmeniz lazım ancak bu sayede saygıdeğer ve büyük bir adam olunur. Bu herkes için geçerli.
F
FeLiS ⭐ 18y
başarılar
H
haydar94 ⭐ 19y
ooo meşhur oldum. Ben senı tanıyamadım NWO yetkilisi? =) aramızdaki prob nedir veya unutmuş olabılrm. Ben PredaTorS da deilim neden buraya yazma gereği duydun ? Yoksa kendini birilerine duyurmak mı istiyosun nick verde konusalım bi 😊

MysticFaux

Bu üyelik benım deıl bı arkımın 😊 biraz tembelım uyelık açma konusunda
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Tebrık Edıorum Kale Icın Gercekten Buyuk Basarı..Bnm Oynadıgım Server Olan NeptunedE Kaleyi Almak Cok Zor Artık :S
S
Stephanos ⭐ 19y
Tebrık Edıorum Kale Icın Gercekten Buyuk Basarı..Bnm Oynadıgım Server Olan NeptunedE Kaleyi Almak Cok Zor Artık :S

hangi kale ? 😁 kale uçtu RoyaLS aldı götürdü 😁
H
haydar94 ⭐ 19y
Çok mutlu gordum senı ? yoksa PredaTorS dakı kale bı yerlerıne mı batıyordu ? 🙄
D
DoNJuaN ⭐ 19y
kale gitti ama bu hafta kısmetse yeniden alınacak o kale türklere tekrardan geçecek.
oTToMaN_TuRK

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: