R RoqA OP ⭐ 17y 14 yil once #1 Yorumları bekliyorum makara: makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
The47 ⭐ 18y 14 yil once #2 biz bunu 4 sene önce keşfetmiş, denemiş, memnun kalmıştık.ps. eldivenin içine sıvı sabun vs sıkmayı unutmuşsun. en son haline gelince sıkınca olmuyor başta sıkmak lazım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA OP ⭐ 17y 14 yil once #3 Bunu ben yapmadım ya arkadaşım gösterdi uzun süre güldüm 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BthnCvk ⭐ 16y 14 yil once #4 Bu nedir ? 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
The47 ⭐ 18y 14 yil once #5 Bu nedir ? :Devde yapılmış .. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once (düzenlendi) #6 Bu nedir ? :DKonum'un dan utan cool2:[ Bu mesaj WindowsSmartphone ile atildi ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sunsrocu ⭐ 16y 14 yil once #7 Gerçekten Pratik Çözüm 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BthnCvk ⭐ 16y 14 yil once (düzenlendi) #8 Bu nedir ? :DKonum'un dan utan cool2:[ Bu mesaj WindowsSmartphone ile atildi ] mobileBrolar gerçeği varken niye yapmasıyla yetiniyosunuz. 🤤 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil