beyler powerlwler cıktı cıkalı dolandırıcılar artti.. adam 66 lwl 200 k dan kasıo 200 k icin binlerce küfür yiyo extraokk
1.Burrhhaann
2.LORD_ASEV_TR
bu ikisi aldı paramı kactılar:) extraokk
powerlwler cıktı cıkalı
· 10 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
beyler powerlwler cıktı cıkalı dolandırıcılar artti.. adam 66 lwl 200 k dan kasıo 200 k icin binlerce küfür yiyo extraokk
1.Burrhhaann
2.LORD_ASEV_TR
ölelerine paramı verilir bea Very Happy
ayıp etmişler kahvekeyfi
karakoram da kasılırmı adamlar dk başı mundar olcak Very Happy
ben bunwang da kasıom small larında Very Happy
siz kasıp para alıonuz bende kasıp harçlık veriom Very Happy ne iş anlamadım...
ben bunwang da kasıom small larında Very Happy
siz kasıp para alıonuz bende kasıp harçlık veriom Very Happy ne iş anlamadım...
1.Burrhhaann
2.LORD_ASEV_TR
------------------------------------------
Burhanı bilmiyorum ama LORD_ASEW_TR aynen böyle bunu tanıyorum eziğin teki tekte alıyorum onu:)
eskıden pl mı vardı ben sahsen kesınlıkle bırıne benı kas dıyıp pesınde dolasmam koyarım bota tas catlasa 1 ay sonra benı kasıcak adamı keserım Twisted Evil
B
BlackLighT
⭐ 19y
bu taksicilikde büyük para var bence Mr. Green bendemi taksicilik yapsam ney Mr. Green
bu taksicilikde büyük para var bence Mr. Green bendemi taksicilik yapsam ney Mr. Green
Twisted Evil Twisted Evil
eskıden pl mı vardı ben sahsen kesınlıkle bırıne benı kas dıyıp pesınde dolasmam koyarım bota tas catlasa 1 ay sonra benı kasıcak adamı keserım Twisted Evil
sen bi ay kasarken adamda armut toplıcak tabi xD
Twisted Evil Twisted Evil
sen bi ay kasarken adamda armut toplıcak tabi xD
her turlu kapısırım ehuehue hızlı kasarım sahsen Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap