Icerige atla
Extraloob

Post Sayıları Kalksın Online Süresi Gösterilsin

· 24 Yanıt · 2.6K görüntüleme
R
RollsRoyce OP ⭐ 19y
herkes takmıs post sayılarına ne gerek var post sayılarına online oldugu süreler gözüksün yeter herkes için ozaman bir deneme mod olmak için post sayılarına bakılmaz daha iyi netice elde edilir insl olur
24 Yanıt
D
Dampyre ⭐ 19y
d.mod olmak için zaten post sayısına bakılmıyor..
Post sayısının hiçbir önemi yoktur Wink
M
Post sayısının onemi olmamasına ramen 2-3 sivri zeka hala post kasıyor ama bencede kesinlikle online olma suresi gosterilmesi lazım.
H
HosenberG ⭐ 19y
modlar yada deneme modlar post sayılarına göre secilmiyo alanında basarılı kisiler genelde mod olur vede dogru ve yararlı paylasım yapıp herkes tarafından sevilen kisiler.EXTRALOOB'da post önemli deildir önemli olsa herkes asdf de sabah aksam post kasar mod olurdu extraokk
R
RollsRoyce OP ⭐ 19y

Post sayısının onemi olmamasına ramen 2-3 sivri zeka hala post kasıyor ama bencede kesinlikle online olma suresi gosterilmesi lazım.

banamı diyosun sivri zeka biraz daha saygılı ol lütfen bazıların hatta cogu kısını post sayılarına takıntısı var ondan böyle bir topic acma geregi duydum bazı kısılerı tanıyorum cogu kısıden daha fazla onlıneler ama hiç bir gereksiz topice mesaj atmıyorlar bunların ortaya cıkması gerek bence
M
sana dediimi nerden cıkardın?ben direk sana katılıroum POST SAYISI KALKSIN.
S
Sparky ⭐ 19y
aslında güzel bir düsünce ama forum taslagında böyle bir seçenek varmı Question
Y
yunusdj ⭐ 19y
bence kötü olur tabı ama yöneticiler bilir
N
Nervous_ ⭐ 19y
bence super bıse hatta daha once lıblıbı acmıstı boyle konu daha gusel oluo
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
post kasmanın bir anlamı yok gereksiz yani yok d.mod posta göre alıyorlar filan hepsi hikaye başarılı olman gerekir ve uygun olman gerekir bence gereksiz
R
RollsRoyce OP ⭐ 19y

post kasmanın bir anlamı yok gereksiz yani yok d.mod posta göre alıyorlar filan hepsi hikaye başarılı olman gerekir ve uygun olman gerekir bence gereksiz

ban yemeyecigimi bilsem bişey derdim ama boswer saglık olsun sadece bir istek
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
kötü bişeymi dedim ben şimdi ne diceksen de posta göre alındığımızı zannediyorsan söle istersen öm dan söle farketemez
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
şartlar budur bu şekilde aynen devam ediyoruz bilginize Idea
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
post sayısı orda göstermelik zaten extraokk ben yararlı konularına ve ne kadar yardımcı olduğuna bakarım hmm
M
mumya307 ⭐ 19y

şartlar budur bu şekilde aynen devam ediyoruz bilginize Idea

helal extra tavrını koy bakim hmm hmm hmm
P
PsPasha ⭐ 19y
evet ya aşın klasikleri Mr. Green
M
mumya307 ⭐ 19y

evet ya aşın klasikleri Mr. Green

kalsikler her zmn tutulur fkt yeni fikirler genelde çürütürlür Mr. Green Mr. Green

mesela dünya klasikleri her zmn geçerliligini koruyo Mr. Green
J
online süreside bişeyi deiştirmezki.ha online süresi ha mesaj sayısı . extrabeer
P
pfffffff ⭐ 19y
online suresi ile mesaj sayisi ayni anlama gelmezki
ben online olurum sabahtan aksama kadar ama post atmam mesela bole dusunmelisin
online suresi baska birsey demek istedigini anliyorum arkadasin ama bu sartlarda gerek yok sanirim Confused
T

herkes takmıs post sayılarına ne gerek var post sayılarına online oldugu süreler gözüksün yeter herkes için ozaman bir deneme mod olmak için post sayılarına bakılmaz daha iyi netice elde edilir insl olur

su ana kdr gormuş oldugum en iyi oneri super fikir arkadaşım seni kutluyom

tüm asdf cilerin .....

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: