• Poker Oyun Kuralları Nelerdir?
Texas Hold'em, en popüler poker çeşidi, aynı zamanda en kolay öğrenilen türüdür. Bu tarzda da temel poker kuralları işlemektedir. Kazanmak için aşağıda gösterilen yapılardan herhangi birine sahip olmanız gerekmektedir;
ONE PAIR - Oyuncunun elinde aynı değere sahip iki figür olması durumu, örneğin iki papaz, iki onlu, iki as..vs.
TWO PAIRS - Oyuncunun aynı sayıdan iki tane figüre sahip olması durumu, örneğin iki papaz, iki as, iki üçlü ve iki onlu.. vs
THREE OF A KIND - adından da anlaşılacağı gibi, oyuncunun aynı değere sahip üç tane kağıda
sahip olması durumu, örneğin üç tane as.
STRAIGHT - beş kağıdın (farklı takımlardan) ard arda gruplanması durumu, örneğin 7,8,9,10,J.
FLUSH - aynı takımdan beş kağıt olması durumu, örneğin A,J,10,7,2.
FULL HOUSE - ÇİFT ve AYNI TÜRDEN ÜÇ TANE olması durumu, örneğin K,K,A,A,A.
FOUR OF A KIND - adından da anlaşılacağı gibi, oyuncunun aynı değerden beş tane kağıda sahip olması durumu, örneğin dört papaz veya dört as..vs.
STRAIGHT FLUSH - oyunun en güçlü seti, aynı takımdan beş kağıdın ard arda gruplanması durumu, örneğin A,K,D,J,10 maça.
Poker’de oynanan el sonucunda pottaki MTL miktarı kazanan oyuncu(lar) arasında en iyi ele sahip oyuncu oranında paylaştırılır.
<<<Poker>>>
· 10 Replies · 1.1K views 0 reading
10 Replies
ne tesadüf akrabalarla suan poker oynuyoduk kuralları okudum meğer hepsi beni kekliyomus
ufff yazlıktayken evde tek kalan bi arkadaşımın evine toplanırdık hergece,yuvarlak masaya otururduk tam tepemizde beyaz bi lamba,karşımızda televizyon,herkesin kültablasıyla birası, full paketi, çakmağı yanında, oda duman altı atmosferi siz düşünün artık,bir gecede 65ytl kaybettiğimi bilirim ben ama o eğlence herşeye değer Very Happy
ufff yazlıktayken evde tek kalan bi arkadaşımın evine toplanırdık hergece,yuvarlak masaya otururduk tam tepemizde beyaz bi lamba,karşımızda televizyon,herkesin kültablasıyla birası, full paketi, çakmağı yanında, oda duman altı atmosferi siz düşünün artık,bir gecede 65ytl kaybettiğimi bilirim ben ama o eğlence herşeye değer Very Happy
sende de tam kumarhaneci tipi var be Razz Razz bir gece 65 ytl kayıp kazancın neydi Twisted Evil Twisted Evil
Off sadece Ortamı Yeter Ya headbang2ft9 hmm
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
lem sen bizi kumarbaz yapcan Twisted Evil
i like lasvegas styl Mr. Green
lem sen bizi kumarbaz yapcan Twisted Evil
Mr. Green
i like lasvegas styl Mr. Green
ice queen Very Happy hayatımda gördüğüm en güzel kadınlardan biri Wink

Log in to write a reply.
Log In