beyler pmp dosyasını nasıl açabilirim video yardım pls.
pmp yardım. pls.
· 3 Replies · 2.1K views 0 reading
3 Replies
ben bi yöntem buldum.denemedim ama inş. olur.olmazsa başka buluruz...
Bu rehberde PMP uzantılı videoları bilgisayarda izlemenin yöntemini anlatacağım, oldukça kolay bir yöntem
Öncelikle aşağıdaki dosyayı çekiyoruz ve zipini açıyoruz.
PMP Splitter
"PmpSplt.ax" dosyasını "C:\Windows\system32" altına atıyoruz.
Daha sonra Windows'ta Başlat'tan Çalıştır'a geliyoruz ve oraya "regsvr32 PmpSplt.ax" (tırnak işaretleri olmadan) yazıyoruz ve tamam'a basıyoruz.
Bu kadar
Şimdi istediğimiz bir player'la (Örn: Windows Media Player) PMP dosyamızı izliyoruz.
Not: PMP dosyasını izlemek için DivX veya XviD codecleri bilgisayarınızda kurulu olmalı.
Bu rehberde PMP uzantılı videoları bilgisayarda izlemenin yöntemini anlatacağım, oldukça kolay bir yöntem
Öncelikle aşağıdaki dosyayı çekiyoruz ve zipini açıyoruz.
PMP Splitter
"PmpSplt.ax" dosyasını "C:\Windows\system32" altına atıyoruz.
Daha sonra Windows'ta Başlat'tan Çalıştır'a geliyoruz ve oraya "regsvr32 PmpSplt.ax" (tırnak işaretleri olmadan) yazıyoruz ve tamam'a basıyoruz.
Bu kadar
Şimdi istediğimiz bir player'la (Örn: Windows Media Player) PMP dosyamızı izliyoruz.
Not: PMP dosyasını izlemek için DivX veya XviD codecleri bilgisayarınızda kurulu olmalı.
saol teşşekkür ederim bende onu bulmuştum denedim oluyor media playerda video bozuk çalıyodu sonra onuda bs.playerde düzelldi saol gene işeyarı oy yöntem Very Happy
Log in to write a reply.
Log In