LvL 59 çarım var onu nerde kasabilirim taxiyle ??
Ps:Kasıcak çar 100 lvl xbow(sosun)
Ayrıca slotların ss'sini koyarsanız yada x y verirseniz daha çok yardımınız dokunur
ps:sniper yada guard düşünüyorum slot lazım 💃
Plvl için yardım(nerde kasmalıyım)
· 11 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Şimdi bone'lerde kas . 63 Lv oluncada sniper'e geçebilirsin :^)
Şimdi bone'lerde kas . 63 Lv oluncada sniper'e geçebilirsin :^)
x,y lazım <.<
sro masterlar herseyi bilir sanırdım al burda kas
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Sro Masterlar herşeyi bilecek diye bir kural var mı ?varsa ben kaçırmışım bi yerleri
Yakup abiye bir pm atarsan iyi olur güzel bir konu açmıştı kordinatlarla birlikte
- Resim Silinmiş.
son 3 serverdada lvl sıralamasında 1. olmam nasıl kastığımın ve slot bilgimin göstergesidir 😉
ayrıca bilgi paylaşılır senin bilmediği ben bilirim senin bildiğini ben bilmem ama silkroad master olmam senin bilmediklerinin daha çok olduğunun göstergesidir..
Sana Tavsiyem dw cave son oda ama o charla yapman zor orda wiz yada nuker lazım en alternatif seçenek boneler ama slot bulmak biraz zor direk kur sniperlere ordanda 78-80 lere geçersin... 👍
yarışalım bebeğim 👍sro masterlar herseyi bilir sanırdım al burda kas
- Resim Silinmiş.
son 3 serverdada lvl sıralamasında 1. olmam nasıl kastığımın ve slot bilgimin göstergesidir 😉
ayrıca bilgi paylaşılır senin bilmediği ben bilirim senin bildiğini ben bilmem ama silkroad master olmam senin bilmediklerinin daha çok olduğunun göstergesidir..
yarışalım bebeğim 👍sro masterlar herseyi bilir sanırdım al burda kas
- Resim Silinmiş.
farketmez 😉 1 yıldır bekliyom beni geçicek birini...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap