Icerige atla
Extraloob

Plvl için yardım(nerde kasmalıyım)

· 11 Yanıt · 2.8K görüntüleme
D
DeadlyHunt OP ⭐ 17y
LvL 59 çarım var onu nerde kasabilirim taxiyle ??
Ps:Kasıcak çar 100 lvl xbow(sosun)

Ayrıca slotların ss'sini koyarsanız yada x y verirseniz daha çok yardımınız dokunur

ps:sniper yada guard düşünüyorum slot lazım 💃
11 Yanıt
S
Serj ⭐ 18y
Şimdi bone'lerde kas . 63 Lv oluncada sniper'e geçebilirsin :^)
D
DeadlyHunt OP ⭐ 17y
Şimdi bone'lerde kas . 63 Lv oluncada sniper'e geçebilirsin :^)

x,y lazım <.<
N
Nux ⭐ 16y
sro masterlar herseyi bilir sanırdım al burda kas
- Resim Silinmiş.
D
Darwell ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Sro Masterlar herşeyi bilecek diye bir kural var mı ?varsa ben kaçırmışım bi yerleri
F
FruitFly ⭐ 18y
Yakup abiye bir pm atarsan iyi olur güzel bir konu açmıştı kordinatlarla birlikte
C
Cryolite ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

yorum yok.
D
DeadlyHunt OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.

son 3 serverdada lvl sıralamasında 1. olmam nasıl kastığımın ve slot bilgimin göstergesidir 😉
ayrıca bilgi paylaşılır senin bilmediği ben bilirim senin bildiğini ben bilmem ama silkroad master olmam senin bilmediklerinin daha çok olduğunun göstergesidir..
E
EviLQin ⭐ 19y
Sana Tavsiyem dw cave son oda ama o charla yapman zor orda wiz yada nuker lazım en alternatif seçenek boneler ama slot bulmak biraz zor direk kur sniperlere ordanda 78-80 lere geçersin... 👍
N
Nux ⭐ 16y
- Resim Silinmiş.

son 3 serverdada lvl sıralamasında 1. olmam nasıl kastığımın ve slot bilgimin göstergesidir 😉
ayrıca bilgi paylaşılır senin bilmediği ben bilirim senin bildiğini ben bilmem ama silkroad master olmam senin bilmediklerinin daha çok olduğunun göstergesidir..
yarışalım bebeğim 👍
D
DeadlyHunt OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.

yarışalım bebeğim 👍

farketmez 😉 1 yıldır bekliyom beni geçicek birini...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: