Icerige atla
Extraloob

pLvL de 1. Günüm

· 10 Yanıt · 1.1K görüntüleme
_
__KnowinG__ OP ⭐ 17y
chara azda olsa bi miktar sp kastım ve pLvL e basladım daha ilk günüm ama bence gayet iyi gidiyorum yorumlarınızı eksik etmeyin pls. kasan char : 83 lvl xbow/bard

- Resim Silinmiş.
10 Yanıt
T
Hayırlısı olsun ama o sp fazla idare etmez keşke az daha dişini sıkıp en azından 80 levele kadar yetecek bi 250k sp kassaydn.
_
__KnowinG__ OP ⭐ 17y
Hayırlısı olsun ama o sp fazla idare etmez keşke az daha dişini sıkıp en azından 80 levele kadar yetecek bi 250k sp kassaydn.

saol. sp yettiği yere kadar kasıcaz bakarsın daha sonra dw cavede bi farm daha yaparız
B
BaSoryong ⭐ 18y
hayırlı olsun
T

saol. sp yettiği yere kadar kasıcaz bakarsın daha sonra dw cavede bi farm daha yaparız

Bak bunu iyi düşün cavede güzel gap yapılır bırak skilleri 50 de kas bi 200 - 250 k daha sonra devam et.Kardeşim sp siz char güzel olmuyo diye diyom.Atack skilleri düşük damageye düşük heallerin düşük çabuk yatarsın.Bi partye girersin senin bufların ezük diye dalga geçerler :xD Yapacaksan en güzelini yapacan yani sadece sabır meselesi.
Q
Quattro ⭐ 19y
Evet TillDoomsDAY katılıyorum kasarken gap oranını 5-6 gibi yap kasmaya devam et.
_
__KnowinG__ OP ⭐ 17y
hayırlı olsun

eyw. saol
_
__KnowinG__ OP ⭐ 17y

Bak bunu iyi düşün cavede güzel gap yapılır bırak skilleri 50 de kas bi 200 - 250 k daha sonra devam et.Kardeşim sp siz char güzel olmuyo diye diyom.Atack skilleri düşük damageye düşük heallerin düşük çabuk yatarsın.Bi partye girersin senin bufların ezük diye dalga geçerler :xD Yapacaksan en güzelini yapacan yani sadece sabır meselesi.

yapılıcak onunda zamanı gelecek inş.
P
PenSpinner ⭐ 17y
Hayırlısı olsun.Ben de katılıyorum arkadaşlarıma.Spsiz char çok ezik kalıyor.Bence de dediğin gibi cavede iyi bi farm yap.
_
__KnowinG__ OP ⭐ 17y
Hayırlısı olsun.Ben de katılıyorum arkadaşlarıma.Spsiz char çok ezik kalıyor.Bence de dediğin gibi cavede iyi bi farm yap.

saol dediğim gibi yapacağız birşeyler 🤝

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: