Icerige atla
Extraloob

Pluto'nun Son Gözdeleri 2 x 1.000.000+ SP'li Char -.-

· 56 Yanıt · 2.9K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
X
Xenas OP ⭐ 19y
tekini warlock cleric digerini wizard BARD yap cleric carın oldugu ıcın wızarda cleric sıkıntısı cekmezsın..

Haklısın ama o kadar sp kastıktan sonra bard yapmak hiç içimi rahat etmiyor açıkçası:D
T
Tatanga ⭐ 19y
bence birini warrior - cleric yap diğerinide full int wizz yap 😄
J
Samet hayırlı olsun kardeşim, sen niye soruyorsun sen wizard' dan başka char' la yapamassın 😄
X
Xenas OP ⭐ 19y
bence birini warrior - cleric yap diğerinide full int wizz yap :D

söylemeyi unutmuşm 94 warior cleric charım var:D 😈 😈
X
Xenas OP ⭐ 19y
Samet hayırlı olsun kardeşim, sen niye soruyorsun sen wizard' dan başka char' la yapamassın :D

Önerileri bi alayım 😈 😈
C
cLonny ⭐ 18y
Samet hayırlı olsun kardeşim, sen niye soruyorsun sen wizard' dan başka char' la yapamassın :D

Önerileri bi alayım 😈 😈

bard & cleric and warrior & roque 😁 😁 😈
X
Xenas OP ⭐ 19y

Önerileri bi alayım 😈 😈

bard & cleric and warrior & roque 😁 😁 😈

çok fazla bi öneri olmuş 😄 Erdi senden de bu beklenirdi zaten 😈
U
madem o kadar sp var ve eu'sın, kesinlikle warrior & warlock açmanı öneririm. bu arada tebrik ederim..
X
Xenas OP ⭐ 19y
madem o kadar sp var ve eu'sın, kesinlikle warrior & warlock açmanı öneririm. bu arada tebrik ederim..

Teşekkürler önerin için . 94level warior - cleric charım olduğu için warior açmaya pek sıcak gözle bakmıyorum açıkçası 🙄 🙄
U
Wizard kullanmışsın zaten, onu da geç.

Rogue & Cleric
Rogue & Bard
Rogue & Warlock
Cleric & Bard
Cleric & Warlock
Bard & Warlock

Geriye kalan buildler bunlar. Madem öyle Cleric & Bard aç derim. Int charı iyi kullandığını düşünüyorum, Cleric & Bard ile harikalar yaratırsın...
J
JbS ⭐ 17y
zevkler ve renkler tartısılmazz
M
MMe_Nobles ⭐ 17y
Hayırlı olsun Samet ^_^

Birini Wizz Bard yapıp Diğerini warlock cleric yapsan daha mantıklı olabilir 😄
Temet Nosce
Sabır gerektiren bir iş tebrikler..
X
Xenas OP ⭐ 19y
Teşekkürler yorumlar için hala kasıyorm sp bakalm nereye kadar gidecek ^^
C
Cube ⭐ 17y
pvp için rogue warrior mükemmel olur ama pvp nereye kadar 😄
wiz cleric ve warlock cleric doğru seçimler warlockla pvpnide job unuda zevkle yaparsın wizlede aynı şekilde biraz daha güçsüz olur ama uniqleri bırakmazsın 😊 hayırlı charlar 😜
Ps: Öss noldu samet abi?
L
LiFe__xL ⭐ 18y
Brini Wizz Bard yap Birinide WarıOr Cleric yada xBow cleric 😊
X
Xenas OP ⭐ 19y
Brini Wizz Bard yap Birinide WarıOr Cleric yada xBow cleric :)

94 Warior Charım var demiştim ama konuda belirtmemişim evet 😊 tşkler önerin için
X
Xenas OP ⭐ 19y
wiz cleric ve warlock cleric doğru seçimler warlockla pvpnide job unuda zevkle yaparsın wizlede aynı şekilde biraz daha güçsüz olur ama uniqleri bırakmazsın 😊 hayırlı charlar 😜

Öneriler için teşekkürler bende öyle düşünüyorm . öss sorma ya spor akademisi deneyeceğiz işte 😊
A
AnnaNova ⭐ 19y
1h/warlock yap en saglam char bence (:
C
Cube ⭐ 17y

Öneriler için teşekkürler bende öyle düşünüyorm . öss sorma ya spor akademisi deneyeceğiz işte :)

yakışır 😄
ben bi tane warlock açtım 40 lv fln iyi zevkli char ya 😄 farmda gerekli olduğu bir char kesinlikle zevk alırsın derim 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: