Icerige atla
Extraloob

Playstation'ı Dörtleyelim !

· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Playstation 4'ün tanıtılacağının varsayıldığı etkinlik yarım saat sonra yayına başlayacak.Etkinliği canlı olarak şağıda ki linkten izleyebilirsiniz ; 🤤

http://tr.playstation.com/meeting2013/

Şu anda kanalın 1.2 Milyon izleyicisi var 🎭

Etkinliğin girişinden bir görüntü

İçeriden bir görüntü

13 Yanıt
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Sabah saat 8den beri 10dakikada bir sitesine girip bakıyorum, maçı beklerken unutmuşum sonra da aklıma gelmedi. İzleyelim 🍺
T
TanerUNER ⭐ 19y
1.5 milyon ziyaretçi 200bin küsür izleyici var hacım henüz 😁 2milyonu bulur 5 dakkaya 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Sabah saat 8den beri 10dakikada bir sitesine girip bakıyorum, maçı beklerken unutmuşum sonra da aklıma gelmedi. İzleyelim 🍺

🍺

Galatasarayın beraberliğinden sonra burada PS4 yayınlanmaması çok koyar 🎭

[tag]TanerUNER[/tag]

Rahat 5 milyon olur gibi geliyor bana.

Bu arada yeni bir resim paylaşılmış , etkinliğe girmeniz için bu gerekiyor diye 😊

T
TanerUNER ⭐ 19y
başladı 😄 iyi seyirler
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ve ps4 duyuruldu !

sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Vay be adam Crash Bandicoot 1 in soundtrackiyle çıktı çok duygulandım. Gösterdiği Knack oyunu da iğrençti 😄 Onun dışında 8gb ram gddr5 ekran kartı başarılı, joystick daha önce de gördüğümüz üzere güzel değil.
Adamı anlamadığımdan da değil ama çok uzattı, sonra bakarım ps4 yazısını gördük o yeter ^^
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

PS4 Store.

Açıklanan ilk oyun Knack. Genelde böyle oyunlar grafik gücünü göstermek için yapılan dandik oyunlardır 😊

T
TanerUNER ⭐ 19y
Watch Dogsssssssssss holy s... i want play this game whhoooho
M
Mirage ⭐ 19y
Duyuruldu da çıkış tarhi hakkında bir bilgi verildi mi?

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y

Ben de aynısını soracaktım.
Bu arada hala devam mı ediyor canlı yayın? 😱
M

Ben de aynısını soracaktım.
Bu arada hala devam mı ediyor canlı yayın? 8O

2013'ün son çeyreğinde çıkış yapacak.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Evet 9 ay kadar var. Playstation gosterilmedi yani kutu olarak. Bunun yani sira ozellikleri hakkinda pek bir bilgi verilmedi sadce 8gb ram olacak denildi kesin olarak verilen ramdi yani. Bunun yani sira bir kac tanede zirva var. Genelde hep daha once verilen sizdirilan bilgiler verildi.Bunun yani sira kol gosterildi dokunmatik panelli. Son olarakta killzone infamous ve watch dogs oyunlari gosterildi. Grafik olarak cok etkileyiciydi acikcasi oyunlar , konsollarda ki o kasvetli karanlik goruntuler gitmis yerini bir renk soleni almisti. Guzel bir nesil bizi bekliyor yani 😊 bu arada xbox'un tanitimi ve ps3 kutu ile teknik detaylari buyuk ihtimal E3 te aciklanacak.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: