Icerige atla
Extraloob

Playboy ile Playgirl arasındaki fark

· 10 Yanıt · 8.0K görüntüleme
F
fdgdfgdfgdf OP ⭐ 19y

Evet arkadaşlar sitemizdede bölümleri bulunan Playboy luğu biraz araştırayım dedim Playboy kelime anlamı Erkeklerle oynayan demektir(yada böle bişi Mr. Green ) yani bu çıkarımdanda çıkarılabileceği gibi Playboyluk tahminimce kızlar için kullanılan bir terimdir.. Playgirl=kızlarla oynayan demek.. Bu çıkarımlardanda anlaşılacağı gibi sitede bi yanlışlık warmıdır yokmudur EXL ahalisine soruyorum
10 Yanıt
H
Heisenberg ⭐ 19y
Ya da playboy derken oynayan erkek yada playgirl derken oynayan kız olmasın o Twisted Evil
F
fdgdfgdfgdf OP ⭐ 19y

Ya da playboy derken oynayan erkek yada playgirl derken oynayan kız olmasın o Twisted Evil

Öyle olsaydı PlayingBOy olmazmıydı Rolling Eyes
H
Heisenberg ⭐ 19y

Öyle olsaydı PlayingBOy olmazmıydı Rolling Eyes

Hmm tam emin değilim ama senin dediğinde değil farklı bişiy herhalde
detective
F
fdgdfgdfgdf OP ⭐ 19y
hane üzerinde Playboy tavşanı olan Kızlar olurduuya ordan bişiler araştırdım işte...
H
Heisenberg ⭐ 19y
Twisted Evil
J
jumper ⭐ 19y
yokcanım olurmu ole seyler Twisted Evil zate ben forumdaki playboylardan supeleniyom caktırmayın saka saka kızmayın hemen
P
Pennywise ⭐ 19y
takılmayın böyle ufak detaylara Wink
C
Crumby_ ⭐ 19y

aynen katılıyorum
J
Jigsaw ⭐ 19y
Playing with boy değil ki adı erkekle oynaşan olsun. Oyun erkeği demek Playboy. Cool Burda önemli olan zaten kelime anlamı değil, bu bir kalıptır. Hanımeli ve Aslanağzı kelimelerinde olduğu gibi.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: