Beyler buyrun çalışan bot
-Resim Silinmiş.
denemedim ancak çalışıyor demişler daha taratmadım da modlar taratırsa sevinirim işte indirme linki bot pixel bot mantığıyla çalışmaktadır
http://rapidshare.com/files/81095392/PKOBotV2.rar.html
NOT: Saçma geldi ama sitede başka oyun için amasilkroad da da çalışıyor sadece bi pixel bot canavarların pixel leri önemli falan demişler
PKObot ((ÇalışMıyor))
· 11 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
hiç güvenilir bişeye benzemiyo biri taratırsa iyi olur bana kalırsa temiz çıksa bile tavsiye etmem Idea
doğrudur güvenilir bişi olduunu söyleyen oldumu haxcraxten çıkma beleş bot --GÜVENİLİR-- aynı cümlede kullanmayınız...
ÇALISMIYOR BU K.O İÇİN Bu Silkroad İçin Olanı Varsa Koyun ÇALISMIYOR Silkroad İçinse Monsterlerin Pixelleri Farklı Ondan Kesmez
haxcrax den deil başka bi siteden ama ben de güvenemediğim için indiremedim sanırım silkroad a uyarlanmış halimiymiş neymiş ingilizcem yeterli olmadı o kadarına Very Happy
ÇALISMIYOR BU K.O İÇİN Bu Silkroad İçin Olanı Varsa Koyun ÇALISMIYOR
emin misin denedin mi belki canavarların pixellerinin SRO ya uyarlanmış halidir
ÇALISMIYOR BU K.O İÇİN Bu Silkroad İçin Olanı Varsa Koyun ÇALISMIYOR
emin misin denedin mi belki canavarların pixellerinin SRO ya uyarlanmış halidir
Denedim KENDİ EKSENİ ETRAFINDA DÖNÜYOR Pixeller srodaki canovarlara göre olsaydı canavara direk dalardı
denemedim ancak çalışıyor demişler
NOT: Saçma geldi ama sitede başka oyun için ama silkroad da da çalışıyor sadece bi pixel bot canavarların pixel leri önemli falan demişler
Lütfen denemeden paylaşım yapmayalım.Başkalarının demesine de bakmayın.Buradaki hiç kimse deneme tahtası değil.Tecrübesiz birisi indirip karakterine ya da bilgisayarına herhangi bi zarar gelse, bunu karşılayabiliecek misiniz?
Lütfen biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar.. Wink
denemedim ancak çalışıyor demişler
NOT: Saçma geldi ama sitede başka oyun için ama silkroad da da çalışıyor sadece bi pixel bot canavarların pixel leri önemli falan demişler
Lütfen denemeden paylaşım yapmayalım.Başkalarının demesine de bakmayın.Buradaki hiç kimse deneme tahtası değil.Tecrübesiz birisi indirip karakterine ya da bilgisayarına herhangi bi zarar gelse, bunu karşılayabiliecek misiniz?
Lütfen biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar.. Wink
saol uyarın için bundan sonra dikkat edeceğim Wink
bence dikkatli olun sro bot bile hackleniyosa bu bot dünden hacklenir :?!!! :?!!!
bu ko için
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap