Icerige atla
Extraloob

PKObot ((ÇalışMıyor))

· 11 Yanıt · 2.0K görüntüleme
M
Macro OP ⭐ 19y
Beyler buyrun çalışan bot

-Resim Silinmiş.

denemedim ancak çalışıyor demişler daha taratmadım da modlar taratırsa sevinirim işte indirme linki bot pixel bot mantığıyla çalışmaktadır

http://rapidshare.com/files/81095392/PKOBotV2.rar.html

NOT: Saçma geldi ama sitede başka oyun için amasilkroad da da çalışıyor sadece bi pixel bot canavarların pixel leri önemli falan demişler
11 Yanıt
M
murat75 ⭐ 19y
hiç güvenilir bişeye benzemiyo biri taratırsa iyi olur bana kalırsa temiz çıksa bile tavsiye etmem Idea
D
drotalion ⭐ 19y
doğrudur güvenilir bişi olduunu söyleyen oldumu haxcraxten çıkma beleş bot --GÜVENİLİR-- aynı cümlede kullanmayınız...
B
BeBeT0 ⭐ 19y
ÇALISMIYOR BU K.O İÇİN Bu Silkroad İçin Olanı Varsa Koyun ÇALISMIYOR Silkroad İçinse Monsterlerin Pixelleri Farklı Ondan Kesmez
M
Macro OP ⭐ 19y
haxcrax den deil başka bi siteden ama ben de güvenemediğim için indiremedim sanırım silkroad a uyarlanmış halimiymiş neymiş ingilizcem yeterli olmadı o kadarına Very Happy
M
Macro OP ⭐ 19y

ÇALISMIYOR BU K.O İÇİN Bu Silkroad İçin Olanı Varsa Koyun ÇALISMIYOR

emin misin denedin mi belki canavarların pixellerinin SRO ya uyarlanmış halidir
B
BeBeT0 ⭐ 19y

ÇALISMIYOR BU K.O İÇİN Bu Silkroad İçin Olanı Varsa Koyun ÇALISMIYOR

emin misin denedin mi belki canavarların pixellerinin SRO ya uyarlanmış halidir

Denedim KENDİ EKSENİ ETRAFINDA DÖNÜYOR Pixeller srodaki canovarlara göre olsaydı canavara direk dalardı
X
Xanthos ⭐ 19y

denemedim ancak çalışıyor demişler
NOT: Saçma geldi ama sitede başka oyun için ama silkroad da da çalışıyor sadece bi pixel bot canavarların pixel leri önemli falan demişler

Lütfen denemeden paylaşım yapmayalım.Başkalarının demesine de bakmayın.Buradaki hiç kimse deneme tahtası değil.Tecrübesiz birisi indirip karakterine ya da bilgisayarına herhangi bi zarar gelse, bunu karşılayabiliecek misiniz?
Lütfen biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar.. Wink
M
Macro OP ⭐ 19y

denemedim ancak çalışıyor demişler
NOT: Saçma geldi ama sitede başka oyun için ama silkroad da da çalışıyor sadece bi pixel bot canavarların pixel leri önemli falan demişler

Lütfen denemeden paylaşım yapmayalım.Başkalarının demesine de bakmayın.Buradaki hiç kimse deneme tahtası değil.Tecrübesiz birisi indirip karakterine ya da bilgisayarına herhangi bi zarar gelse, bunu karşılayabiliecek misiniz?
Lütfen biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar.. Wink

saol uyarın için bundan sonra dikkat edeceğim Wink
E
Exqusei ⭐ 19y
bence dikkatli olun sro bot bile hackleniyosa bu bot dünden hacklenir :?!!! :?!!!
J
juanito05 ⭐ 19y
bu ko için

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: