Yenı pk oldum arkadasımın haberı olmaması lazım :S Sol üst kösede Pk isareti kaldı ne zaman kalkıcak o veya kaldırabilirmi :S lütfen yardım
Pk resmi
· 15 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
2 veya 3 gün sonra kalkar...
B
Black Rain
⭐ 19y
1haftada kalkar diye biliyordum ama g.olsun :S ortaklamı kasıodunuz?
2 gün.
arkadaşıının yaşı senden büyük sanırım 😄
hemen kalkmaz 2 3 gün beklemen lazım sanırsam onlıne suresıne felan baplı çünkü bazılarında 1 hafta bazılarında bir kaç günde kayboluyor
2 Güne Kaybolur
arkadaşıının yaşı senden büyük sanırım :D
😁 😁
bn o olayı biliyorum kardeş orda kaç lvl yazıyosa kdr lvl atlarsan kalkar char 90 lvlse 100 cap ne zmn gelirse ozmn kalkacak 😁
bn o olayı biliyorum kardeş orda kaç lvl yazıyosa kdr lvl atlarsan kalkar char 90 lvlse 100 cap ne zmn gelirse ozmn kalkacak 😁
😱
8O
vallaha yalan değil yeni pk system le ole oldu eskiden 2-3 güne geçiyodu bn 41 lvlde oldum 2 lvl pk 43 lvl oldum ole geçti 🙄
Yok artık canavar kestikçe pk lvlin düşer lvl atlayınca değil
S
Streetwise
⭐ 19y
Yanılıyorsun ironeye_TR,ben 2 gün önce katil oldum 2 lvl,sonra hotana ışınlandım,dışarı çıkarak katilliğimi bitirdim lvlim 67 % 95'ti ve %87'ye düştü 2 3 gün oyuna girmedim,sonra sol üst köşedi pk resmi yok olmuştu 😉
1000 tane yaratık kes...öleydi galiba 😄
T
TitusPullo
⭐ 19y
Bir zararı yok. Kısa zamanda kalkar.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
HayatKO.net | 1299 83/1 EŞİT PK SERVER | ⏩19. Ekim 2025 18:00 Resmi Açılış ⏪ Arkadaşlar ORJİNAL media pk, particles pk ve data pk lütfen PK Server ValentinaKO 1299 +5 +10 83/1CZ PK ÜCRETSİZ IRK-JOB-NCS AKTİF USKO KANAT TÜM EVENTLER AKTİF Yeni Media pk ve Data pk Gelmiştir...(24.05.09) Güncel Türk Empire Online CZ PK Server Full PK Event