hi guys
i want to try a make pixel bot but can u help me how can i do select mobs ? i know .net and C++ but i havent got any idea.
i have some programmer friends they will help me but i need ur ideas. i will share my obt when finished rhx a lot
PS: Sorry for my wrong words i am just a upper intermediate in english
pardon beyler gavur fprumuna yolladığım mesajı kopyalayıp atmışım
bben bi pixel bot yapmayı düşünüyorum .net ve biraz C++ biliyoruym ama canavarları nasıl seçeceği hakkında hiçbi fikrim yok programcı arkadaşlar da var ama onlar da bişi bulamadı bu konuda yardım edebilecek olan var mı nasıl canavarları seçtirebilirim
eğer yapabilirsem burada yayınlayacağımdan emin olun şimdiden yardım eden herkese teşekkürler
Pixel bot yapmayı düşünüyorum yardım lütfen
· 8 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
valla arkadaşım gzl düşünce ama pixel botun ciğeri beş para emtez Twisted Evil bence uğraşma hiç extraokk
Pixel Botu YApabilmen İçin İyi C++ Bilmen Lazım Bide CAnavarların Pixellerini Bilmen Lazım YOksa YApamazsın
seçtirsek bile çok yavaş olur diye düşünüyorum bazıları var gördüm de çok yavaş elle kassan 1000000000000 kat daha iyi
knight gibi olsa şimdiye kendi botumu yapmıştım yek tuşla canavar seçyolar sonra skiller ama millet gidip heaven fire diye bi program alıyo knightta da
C
captancusto
⭐ 19y
başlık bulanamıyor dior
C
captancusto
⭐ 19y
başlık bulanamıyor dior
yeniledimm..linki...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap