Icerige atla
Extraloob

Pitbul Dehşeti +16

· 16 Replies · 2.5K views
16 Replies
M
MaPaP4 ⭐ 19y
fenalık bişi sivas kangalina yapsa ya yemez ^^ 😄
|
|SicknesS| ⭐ 17y
Yuh, Köpegi Dövüyorlar, daha bırakmıyor ne vahşiymiş 😱 😱
K
Kobe ⭐ 19y
vurucaksın bu köpeği ya, tamamen tehlike
B
BoOoOS OP ⭐ 17y
Aslan=pitbul
A
Aesify ⭐ 18y
video'yu izlemedim ama pitbul saldırmışsa demekki köpeğe bişey yapmışlar veya köpek kudurmuş demektir hiç bi hayvan durduk yere saldırmaz korkutulmadıkça,acıkmadıkça vs..
M
ben köpekler konusunda çok hassas birisiyim, vuranlara nefret duyarım fakat burda durmadan vursunlar istedim.. zavallı süs köpeği.. :!!&%&!
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
ben köpekler konusunda çok hassas birisiyim, vuranlara nefret duyarım fakat burda durmadan vursunlar istedim.. zavallı süs köpeği.. :!!&%&!

Süs mü 😆 😁
M
saldıran pitbull , saldırıya uğrayan süs köpeği
N
Nebula ⭐ 19y
Ne inatçı hayvan be
J
JbS ⭐ 17y
yazıkkkkk
C
Crisis ⭐ 19y
böyle köpekden sayılmayacak hayvanları sırf artistlik olsun diye gezdiren salaklara gıcık oluyorum.yoldan gecenlere pitbulunu gösteriyonda noluyo?sırf bi tarafım kalksın diye pitbul alan var.alayı öküz. ☕ 🤔
D
süs köpeği ölmüşmü acaba? 🤔
B
Brooklyn ⭐ 18y
İzlemiştim videoyu , bu cinsten oldum olası haz etmedim ne yapacağı belli olmuyor o süs köpeğinin yerinde bir insan , bir çocukta olabilirdi o zaman tam bir vahşet -.-
|
|SicknesS| ⭐ 17y
İzlemiştim videoyu , bu cinsten oldum olası haz etmedim ne yapacağı belli olmuyor o süs köpeğinin yerinde bir insan , bir çocukta olabilirdi o zaman tam bir vahşet -.-

+1905

Vahsi Köpekleri sevmiyorum, ordaki süs köpegini veya sbirya Kurtunu tercih ederim 💃
E
eLempTRa ⭐ 18y
Süsmü pitbul kafasını taşa vurdu ozaman oyle parçalandı süs kopeki yapamaz 😄

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: