Pitbul Dehşeti +16
· 16 Replies · 2.5K views 0 reading
16 Replies
fenalık bişi sivas kangalina yapsa ya yemez ^^ 😄
|
|SicknesS|
⭐ 17y
Yuh, Köpegi Dövüyorlar, daha bırakmıyor ne vahşiymiş 😱 😱
vurucaksın bu köpeği ya, tamamen tehlike
Aslan=pitbul
video'yu izlemedim ama pitbul saldırmışsa demekki köpeğe bişey yapmışlar veya köpek kudurmuş demektir hiç bi hayvan durduk yere saldırmaz korkutulmadıkça,acıkmadıkça vs..
M
MrCrossover
⭐ 17y
ben köpekler konusunda çok hassas birisiyim, vuranlara nefret duyarım fakat burda durmadan vursunlar istedim.. zavallı süs köpeği.. :!!&%&!
ben köpekler konusunda çok hassas birisiyim, vuranlara nefret duyarım fakat burda durmadan vursunlar istedim.. zavallı süs köpeği.. :!!&%&!
Süs mü 😆 😁
M
MrCrossover
⭐ 17y
saldıran pitbull , saldırıya uğrayan süs köpeği
Ne inatçı hayvan be
yazıkkkkk
böyle köpekden sayılmayacak hayvanları sırf artistlik olsun diye gezdiren salaklara gıcık oluyorum.yoldan gecenlere pitbulunu gösteriyonda noluyo?sırf bi tarafım kalksın diye pitbul alan var.alayı öküz. ☕ 🤔
D
DangerWalker
⭐ 19y
süs köpeği ölmüşmü acaba? 🤔
İzlemiştim videoyu , bu cinsten oldum olası haz etmedim ne yapacağı belli olmuyor o süs köpeğinin yerinde bir insan , bir çocukta olabilirdi o zaman tam bir vahşet -.-
|
|SicknesS|
⭐ 17y
İzlemiştim videoyu , bu cinsten oldum olası haz etmedim ne yapacağı belli olmuyor o süs köpeğinin yerinde bir insan , bir çocukta olabilirdi o zaman tam bir vahşet -.-
+1905
Vahsi Köpekleri sevmiyorum, ordaki süs köpegini veya sbirya Kurtunu tercih ederim 💃
Süsmü pitbul kafasını taşa vurdu ozaman oyle parçalandı süs kopeki yapamaz 😄
Log in to write a reply.
Log In