Icerige atla
Extraloob

Ping Hk.

· 5 Yanıt · 811 görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Ttneti aradığımda ping değerimin yüksek olduğunu söyledim fakat aldığım cevap ilginçti . Ping bizle alakalı değil diyor nasıl alakalı değil dediğimde ise malesef sizin modeminizle alakalı diyor. zaten 4gündür internete bağlanamıyordum dün gece geldi ve ping yüksek . kablolu bağlantı sağlıyorum . gerçekten ttnet ile alakalı değilmi bu ping davası ?
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
5 Yanıt
M
Abi işin içinde Ttnet varsa iki kere ara derim. Nasıl insan çalıştırıyorlarsa bir operatörün söylediği diğerini tutmuyor. Başkasını arayıp da dene bence şansını.

Vodafone 861 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hello world
Advance
Advance ⭐ 18y
Benim de benzer sorunum vardı, modemim arızalanmış gerçekten, değiştirdim düzeldi.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
@MatthewMitchell +1
Aynen hacım kadın sizin hattınızda güncelleme yapamam dedi . birdaha aradım kadın hızımı yükseltti fakat bu sefer ping değerimi düşüremedi.
@Advance
Dün gece düşüktü hacım .
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
M
@MatthewMitchell +1
Aynen hacım kadın sizin hattınızda güncelleme yapamam dedi . birdaha aradım kadın hızımı yükseltti fakat bu sefer ping değerimi düşüremedi.
@Advance
Dün gece düşüktü hacım .

3 arama sonra sorunun çözülür.
Kaynak: ttnet 😁

Vodafone 861 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hello world

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: