Tarafımca çekilmiştir. 😎

Special thx to Flexi
Special thx to Flexi
Special thx to Flexi
Special thx to FlexiPilavlı dedik! Geleceksin!
Special thx to FlexiPilavlı demişler gideceğiz artık mecburen :p
Special thx to FlexiÇay, kahve, pilav, çiğköfte beleş beğenmessen birdaha gelmessin a mübarek
Çay, kahve, pilav, çiğköfte beleş beğenmessen birdaha gelmessin a mübarek
Special thx to Flexi
Special thx to Flexi
Special thx to Flexi@Cladren
Ahahahahah vallahi intihar girişiminde bulunucam şimdi yaa, bu günlerde çok yanlış yazımlar yapıyorum hep de yüzüme vuruluyor böyle 😆 😆
@Cladren
Ahahahahah vallahi intihar girişiminde bulunucam şimdi yaa, bu günlerde çok yanlış yazımlar yapıyorum hep de yüzüme vuruluyor böyle 😆 😆
Bu dönem soğuktan klavyenin bir tuşuna basarken o tuş hariç her tuşa basma dönemi makara:
Special thx to Flexi@Cladren
Bu dönem soğuktan klavyenin bir tuşuna basarken o tuş hariç her tuşa basma dönemi makara:
@Cladren
Gören de sibiryadan bağlanıyor sanacak. Ulan izmir'in göbeğinde 20 derece ile takılıyorsun hayır bu neyin tripleri, sana ne oluyor. surprised1 makara:
Special thx to FlexiYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap